Höga förväntningar kan vara anledningen till att du är olycklig

Höga förväntningar kan vara anledningen till att du är olycklig
Höga förväntningar kan vara anledningen till att du är olycklig

“Att vi tar saker för givet är helt normalt och mänskligt men att ta saker för givet höjer också våra förväntningar.”

När jag var 25 år hade jag en dröm om att bli miljonär. Drömmen fick mig att flyga iväg på rosa moln till ett Nirvana där jag var…? Var jag lycklig, tillfredsställd, lugn eller mådde bra? 

Drömmen fick mig att börja spara ner bilder på bilar, hus och olika platser jag ville besöka. Jag satte en “deadline” på min dröm. Innan jag var 30 år skulle jag vara miljonär, utan att jag egentligen visste hur det skulle gå till.

En annan “detalj” var att jag inte hade koll på pengar. Jag hade max haft 30 tusen kronor på ett sparkonto och aldrig tjänat “bra”.

Jag hade heller inte någon utbildning och samtidigt var jag väldigt splittrad över hur jag skulle klara mitt mål.

Tre år senare… när jag var 28 år sov jag i en bil (en mazda 323). Min dröm om att bli miljonär innan jag var 30 år var längre bort än någonsin, inte bara allt för långt bort utan jag hade bara två år på mig att uppfylla min dröm.

Man skulle kunna säga att det inte gick åt rätt håll.

Hej, ursäkta att jag stör!

Jag vet att du läste och vill fortsätta. Men det verkar som om att du snubblat över en artiklar som endast är tillgänlig för medlemmar.

Och jag hatar att säga det, men dessa artiklar är inte gratis.

(Är du redan medlem?) logga in här  

Som du vet så skriver jag och delar med mig. Och två tredjedelar av informationen på hemsidan är tillgängligt helt gratis, men det mest transformativa är endast tillgängligt för medlemmar och de som väljer att stötta mig.

Men jag tror inte på donation eller att en skribent ska tigga pengar. Om du väljer att stötta mig och mitt skrivande ska du få något.

Detta ”något” är makalös bra och transformerande information som jag har satt ihop för de som väljer att stötta mig. Sanningen är att du får tillgång till absurt mycket mer än vad du betalar för.

Läs mer om medlemskapet

Kommentera