Smärtan du känner inom dig kommer försvinna

”Jag såg allt utifrån men jag visste inte vad jag skulle göra.
Det jag inte förstod var ”varför han fortsatte att skada sig själv.”
Det var precis som han var för nära det för att se.
Han verkade vara upptagen att söka efter elände, hat, ilska, avundsjuka, svartsjuka och negativa känslor i sig själv och sin omgivning.

Vad skulle hänt om han istället letat efter glädje, tacksamhet, kärlek, positiva känslor, och omsorg samtidigt delat de med världen?

Skulle de blivit annorlunda? jag får aldrig veta, men jag tror det.”

Du kan alltid förändra dig, allt börjar med ett beslut du gör NU, inte imorrgon utan NU.
Efter beslutet får du ta en dag i taget, små vinster som du väljer att fira.
Varje dag du vaknar upp och står emot dina demoner gör dig starkare. Smärtan du känner inom dig kommer försvinna en vacker dag, det lovar jag. Den kanske inte tar 1 dag, 1 vecka, 1 månad eller ens 1 år men tillslut kommer smärtan försvinna och något annat kommer ta dess plats. Något som känns fantastiskt och det du har vunnit är enormt. Styrkan du nu har inom dig och kan förlita dig på kan ingen ta ifrån dig. Du har gått igenom helvetet så nu klarar du av allt.

Förändring tar tid, att försöka snabba på processen kan skapa frustration som i sin tur leder till ett förhastat beslut och vips är du tillbaka i helvetet igen.. Så ha tålamod min vän och jag lovar dig att en dag kommer du inte ha några problem att hantera smärtan eller dina demoner.

Allt startar med en förändring som du gör NU. Den förändringen kan leda dig in på ett helt fantastiska spår men om du aldrig ändrar något kommer inget att ändras.

Vill du få tillgång till mer texter från boken samtidigt ta del av fler av mina tankar och insikter?Rulla till toppen