Du är perfekt som du är

Du är perfekt som du är

Det är inget fel på dig, du är helt perfekt som individ och dina egenskaper kan du använda som magi.


Sprid dina egenskaper som magisk stoft runt om i världen, lägg det som en krydda på allt du gör.
Istället för att försöka “laga dig själva” genom “personlig utveckling” är ditt jobb att skala av allt det yttre och ta fram din inre helhet, på så sätt blir du fri som individ.

För du kan t.ex.:
Attraherar en ny partner men samtidigt har du samma gamla bråk
Få högre lön men slutar ändå med att du inte har några pengar kvar
Börja äta nyttigt och träna för att lägga av efter 2 månader.

Vad beror det på?
Vår “programmering”.
Du sitter kvar i samma mönster, samma vanor, du är samma personer men du vet inte vem du är.
Du vet inte t.ex. inte varför du gör som du gör, du vet inte vad du värderar, du vet inte vad du gillar, du vet inte varför du känner som du gör, du vet inte vad som gör dig lycklig, du vet inte vad som motiverar dig, du vet inte vad du vill ha ut av livet.

Samhället har gett dig ett par “glasögon” du väljer att se allt igenom. Du ser allt elände, du ser att du är otillräcklig, du ser att du är trasig och måste “fixas”.
Tänk om du tog av dig “glasögonen” och ser dig för den du är, det du är bra på, du lägger inte på en dialekt när du pratar eftersom det inte är du, du försöker inte vara tuff eftersom du inte är det, du pratar inte om ytliga saker eftersom du egentligen är djup som ett hav. När du lär känna dig själv kan du börja omfamna ditt inre och ta fram det, samtidigt som du skalar av allt yttre som du ser genom “glasögonen” samhället har sålt dig.

Om du där emot väljer att ha på dig “glasögonen” är det precis som du försöker gräva dig ur ett hål och ju mer du gräver desto djupare kommer du.

När du börjar från troendet att du är trasiga och otillräckliga spelar det ingen roll vilken teknik du använder dig av eller hur mycket du än försöker, det kan aldrig leda till fullständig tillfredsställelse. Istället kommer det hålla dig i en evig “strid” att försöka förbättra ett “inre själv” som inte finns förutom som ett påhittat koncept i ditt egna huvud.

Jag säger absolut inte att: du inte ska sträva efter att utveckla dina förmågor och din kapacitet, för det gör jag själv dagligen.

Det jag säger är att illusionen att du är trasiga och otillräckliga måste få ett slut. Du måste inse att allt du någonsin kommer behöva för att nå totalt tillfredsställelse, lycka, och uppfylla din fulla potential samtidigt som du når dina drömmar finns inom dig. Du måste lära dig hitta det och ta fram dig som unik individ.

 

Vi har blivit vilseledde att försöka bli något vi egentligen inte är

 

Så vart börjar du? ta reda på vem du är och det är inte ditt namn som är svaret.

Svaret finner du när du börjar ställa dig själv rätt frågor så som

-Vad gör mig lycklig?
-Vad är mina värderingar?
-Vad har jag för hobbys?
-Vad vill jag ha ut av livet?
-Vad är mina “svagheter / styrkor”?
-Vad är jag rädd för?

Jag har satt ihop 40 liknande frågor i en praktiskt arbetsbok just för du ska få en grund att utgå ifrån och lära känna dig själv.

Ta del av mitt verktyg helt gratis här: