Ett kort stycke ur min självbiografi 10

Min kåthet och vilja att penetrera henne var något jag hade svårt att kontrollera. Hon låg där naken,varm och våt samtidigt som hon bönade och bad efter mig och min kuk. Jag visste hur skönt det var att tränga in i henne men samtidigt som jag visste att det var jag som bestämde, inte hon och framförallt inte min kåthet.
Allt jag hade byggt upp för mig själv under förspelet tog jag sedan ut på henne. Vilddjuret kom fram i mig och jag knullade skiten ur henne.

Vissa gånger gillade jag när hon tog full kontroll, jag la mig som ett offer på ett altare och gav mig själv till henne, hon band fast mig och fick göra exakt vad hon kände för. Känslan av att släppa all kontroll var befriande .Jag kunde göra eftersom jag litade på henne till fullo.
– Kort utdrag ur min kommande självbiografi:
“Ilska, kärlek och framgång från insidan och ut.”

Vill du få tillgång till mer texter från boken samtidigt ta del av fler av mina tankar och insikter?