Ett kort stycke ur min självbiografi 9.0


 

Ett kort stycke ur min självbiografi

Boken går framåt och jag lär mig massor om mig själv.
Det är en helt fantastisk resa jag gör med den här boken. Självbiografin river både i hjärtat och framkallar tårar samtidigt som jag får återuppleva de lyckligaste ögonblicken i mitt liv.

Innan min första surf i Norge stod jag på stranden i min tjocka våtdräkt och såg ut över viken.
Fjälltopparna omringade mig som en mur och stormen hade börjat dragit in.
Den tog in helt perfekta vågor, vissa var riktigt stora. Vågorna som slog mot piren exploderade upp i luften som ett vulkanutbrott. Det var en ”råhet” i klimatet jag aldrig kunnat kopplat till surf. Sju till åtta grader i vattnet, åtta i luften och full storm. Nordsjön levererade som aldrig förr, vinden piskade i mitt ansikte samtidigt som jag stod där med ett leende och en rinnande näsa.

Jag log för att jag och havet skulle återförenas. De kändes som att träffa en gammal käraste. Moder natur hade tröstat mig när jag varit ledsen, hon hade varit inblandad i de lyckligaste ögonblicken i mitt liv, hon hade varit nära på dränkt mig flertal gånger. Det var precis som ett beroende som jag inte vill fly från, en hat/kärlek blandat med spänning och ibland skräck om döden som fick mig att känna mig levande.  En relation som är unik just för det och fylld med minnen, en relation som kommer vara livet ut .

”Jag älskar dig moder natur och jag är lyckligt lottad att jag hittade surfen och dig.”

Medans jag stod där kunde jag även höra alla röster spelas upp som en repig bandspelare i mitt huvud
”Surfa dagligen? Hur ska du kunna göra det?”
Du får jobba ett år först sen kan du åka iväg en kortare semester
Du kan inte bara tro att du kan göra som du vill?

Återigen bevisade jag för mig själv och för alla andra att jag har kraften att gå min egen väg, på mitt sätt .Jag hade tagit en chansning och gick emot odds med en dröm och lyckades. Det spelade ingen roll vad jag försöker med, tillslut kommer jag lyckas med allt jag vill.

”Jag hade vunnit, jag levde min dröm”

Vill du få tillgång till mer texter från boken samtidigt ta del av fler av mina tankar och insikter?