Det var snart 1 år sedan de kändes som jag förlorade “allt”

Det var snart 1 år sedan de kändes som jag förlorade “allt”.

“Min dröm, min ängel, min säkerhet, min självkänsla, mitt självförtroende, mitt liv. Jag ville inte öppna ögonen på morgonen”

Jag kommer ihåg all smärta jag kände, all sorg, självhat och hopplöshet.
Det var 4 jobbiga dagar i Portugal där jag “förlorade allt”. Jag stod där själv, min dröm var krossad och jag hade precis förlorat den människan som betytt mest för mig i hela mitt liv . Mina möbler fanns i hennes lägenhet som hon hade hyrt ut, jag var utan hem för stunden och hade inte en aning om vart jag skulle ta vägen.  “Det var mitt fel att jag förlorade henne” snurrade i mitt huvud och jag hatade mig själv för det.

På flygplatsen och när jag väl kom “hem” skar smärtan inom mig som en kniv, jag satt och skrev av mig alla mina känslor på olika word dokument. Jag vill “få ut allt”,  de hjälpte lite samtidigt som jag tvingade mig själv att återuppleva allt så många gånger om genom texterna.
Jag ville försöka se de positiva ur situationen,  mitt hjärta blödde och de var otroligt smärtsamt samtidigt som jag visste att om jag inte förlåter henne kommer jag aldrig “bli fri”. Så jag förlät henne men inte mig själv.
Där och då hade jag inte en tanke på de att jag var tvungen att förlåta mig själv också.  Så jag satt och skrev för att de kändes lättare att leva, jag skrev i hopp om att smärtan skulle försvinna, jag skrev och hoppades på att jag en dag skulle känna mig glad igen.

Dagen har kommit många gånger om sen dess, jag känner mig lycklig på riktigt, jag går äntligen “min väg”.
Jag känner mig tillfredsställd, tacksam, lycklig och jag vet om mina “skuggor” eller “dåliga sidor” om jag ska dra det så långt.
Men jag ser de inte som dåliga längre, jag vet om att jag har ett kontroll behov då kan jag använda det till att kontrollera min tid.
Jag vet om att jag gillar att få ut känslor så som ilska t.ex. då kan jag använda det i gymmet.
Jag har en latmask inom mig som jag respekterar och lyssnar på, jag använder den sidan när jag känner att jag måste dra tillbaka och “ladda om”. Då tar jag en promenad i skogen, ligger på soffan en kväll, spelar cs eller gör något annat “mindless shit” och det är okej.

Min drivna sida älskar jag och avgudar jag.
Den är jag så otroligt tacksam att jag har.
Jag har haft den så länge jag minns, den har bara visats i olika former och gett mig så otroligt mycket.
När jag var mindre tänkte jag “vänta du bara” jag kommer bli större, jag kommer bli starkare etc, jag kommer bli smartare”
Även om jag inte älskade att lära mig i min yngre dagar gör jag det nu.

Finns det något “mindre bra med denna sida”?
Absolut, om jag tittar tillbaka på mitt liv har jag varit involverad i för mycket projekt och jag lagt bort mig själv.
Så länge jag är medveten om det här ser jag det inte som negativt.

Min envisa sida, LOVE YOU
Jag kommer ihåg en nära vän som jag brukade “sparra mot” i kampsport, han var starkare och ett “underbarn” . Han blev alltså “SVIN BRA”på allt han gjorde och det gick fort. När jag “sparrade” mot den här killen vann jag ibland på ren “envishet” . De var ett fåtal gånger han gav upp just för att han var för trött.  Dessa gånger hämtade jag kraft inom mig som jag inte trodde fanns.

Han brukade säga “alltså du ger ju för fan aldrig upp” tack !

Finns det något “mindre bra” med denna sida”?
Absolut om jag tittar tillbaka har den skapat mycket frustration genom livet .
Jag har stått och slagit mitt huvud i väggen även om den inte gått sönder. Ett exempel var när jag försökte sälja ett företags produkter online som “affilate” för att jag ville bli “miljonär över en natt” Jag jobbade och marknadsförde, läste och utbilda mig själv varje dag 3-5 timmar om dagen. Min dröm om en livstil av frihet kändes så nära då, jag investerade över 45000 kr i deras “system” och på all marknadsföring för att sälja deras produkter.  Pengarna var inte de värsta, tiden ja la ner var varje dag i 8 månader.
Vissa dagar satt jag och grät av frustration framför datorn eftersom jag inte lyckades sälja 1 enda produkt.

Under den här perioden hade jag ett förhållande, jobbade heltid och tränade så när människor pratar om “jag har inte tid” är jag alltid ärlig och rak. För om du skulle vilja det tillräckligt mycket hittar du tid inte ursäkter.

Du gav upp för tidigt har jag fått höra, absolut inte. 
Jag hade fel drivmedel, jag hade pengar som driv det låg inte in till hjärtat de jag gjorde därför gav jag upp.
Så jag fick en otroligt bra läxa därifrån också”

Det här är några av många av mina sidor jag har.
Vad har ni för sidor ? vet ni inte ? dags att ta reda på det då!

Ni kan använda er av ett verktyg jag tagit fram, det är en arbetsbok med frågor så ni ska lära känna er bättre själva.

Klicka här för att få tillgång till den helt gratis.

Rulla till toppen