Den lilla pojken

Den lilla pojken

Father and son

Han lever inom mig och han är en del av mig.
I stora delar av mitt liv har jag känt mig otrolig vilsen.
Jag har uppnått många av mina ”yttre mål”, har underbart många fina vänner och en bra familj.

Någonstans där inne har jag ändå känt en känsla av saknad som jag inte kunnat suttit fingret på.
De var precis som att de inte spelade någon roll vart jag var, vem jag var med, hur älskade jag än kände mig.
Djupt där inne fanns känslan kvar och den försvann aldrig helt. Den kom och gick och ibland kände jag den inte på länge, tex när jag var i mitt senaste förhållande. Jag kände den ibland men då ignorerade jag den bara istället för att försöka ta reda på vad det var.
Nu efter förhållandet är slut och jag har undersökt mig själv under ett mikroskåp genom min bok och allt mitt tänkande och kännande förstår jag vad känslan var.

Det var den ”lilla pojken” inom mig som inte kände sig älskad.
Han sökte bekräftelse utifrån samtidigt som han inte kunde ta till sig.
Han levde kvar i sitt förflutna och alla negativa känslor som han samlat på sig under ”sin/min” uppväxt.

Jag förstod varför jag känt som jag gjort och varför känslan av ”oälskad, saknad, vilsen och nedstämd” har funnits där.
Större delen av mitt liv har jag begravt honom eller kört över honom, jag har inte lyssnat på honom, jag har bara tänkt ”EEEH” vi kör på, sluta klaga Tomas, bit ihop, de där är inget att gråta över, det är inget, du inbillar dig bara, du har allt du behöver.

Tack vare att jag förlorade ”allt” kunde jag se honom. När jag förlorade Ängeln och min dröm så vann jag så otroligt mycket. Jag såg den lilla pojke inom mig, jag fick börja ta hand om honom, jag fick börja med att gråta och sörja med honom.

Livet har försökt visa mig honom flera gånger om jag tänker tillbaka, men jag har inte varit redo.
Jag blev satt i min livs svåraste situation och där hittade jag ljuset, jag hittade honom.
Det var okej att han var en liten pojke,  jag började ta hand om honom, jag försökte förstå honom mera, jag försökte börja bekräfta honom.

Vill ni veta mera hur jag hittade honom ? kolla in ett webinar om just det den: 3 okt 12.00-13.30 här:

”Jag lovar er att det är värt de, saker som tagit mig 7 år att lista ut delar jag med mig öppet.”