Stoicismen - bli kvitt din psykiska ohälsa

Stoicismen, bli kvitt din psykiska ohälsa

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][vc_column_text]

Stoicismen, bli kvitt din psykiska ohälsa

[/vc_column_text][gap size=”3.313em” id=”” class=”” style=””][vc_column_text]Lider du av ångest? Sorg? Ilska?

Behöver andra mentala verktyg för att lära dig hantera dina känslor och tankar?[/vc_column_text][image src=”45887″ alt=”” href=”” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””][vc_btn title=”Lär dig hantera utmaningar, svårigheter och dig själv bättre!” style=”3d” color=”info” align=”center” button_block=”true” link=”url:%23unique-identifier%22″][vc_column_text]

Smärtan var skarp, djup och spred sig värre än en elakartad cancer

Jag började att tejpa upp svarta sopsäckar på bilrutorna. De skulle fungera som mörkläggningsgardiner. För varje tejpbit var det som om någon högg in en ishacka i mitt hjärta, hela vägen in till min själ.

Smärtan var skarp, djup och spred sig värre än en elakartad cancer. Den fyllde varje cell av min kropp med misär, elände, sorg, nederlag, känslan av att vara misslyckad och depression.

En smärta jag hatade att känna och inte ville känna. En smärta som jag försökte trycka bort men som fortsatte komma tillbaka och vibrerade ut ur min själ.

Den kom tillbaka eftersom allt jag såg var beviset på att det var sant. Vem skulle annars använda svarta sopsäckar som mörkläggningsgardiner? Vem skulle annars sova i en bil? Varför skulle jag annars känna mig så ensam och ledsen? Vem skulle annars…

[/vc_column_text][vc_column_text]

Tankar som eskalerade känslorna till en djup sorg 

En sorg jag föraktade eftersom den fick mig att känna mig vek och patetisk. Inte bara vek och patetiskt utan sorgen bekräftade även att jag Tomas Öberg var misslyckad, värdelös och att jag inte klarade av livet.

För varför skulle jag annars känna sorg? Istället för att låta dessa känslor ha sin gång gjorde jag som många gånger förut. Jag omvandlade sorgen till något jag kunde hantera vilket var ilska och aggression.

Den fick mig att explodera i desperation och jag började slita ner sopsäckarna och skrika ut min smärta.

Under den korta stunden kändes det bättre men efter min explosion låg jag ensam i “sängen”.

Sängen som var en bäddmadrass som låg på en playwood skiva och en lastpal i baksätet/bagage luckan på min Mazda 323. En mazda 323 som jag tagit ur baksätet ur, för att få plats med “sängen.”

Jag kände hur smärtan fortsatte hugga hänsynslöst. Smärtan som förgiftade min själ och mitt sinne.

Själen och sinnet som var mer vridna, sjuka och deprimerade än någonsin. Det gjorde så ont inom mig att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka. Jag började gråta och tårarna rann och jag hatade mig själv för att jag grät. [/vc_column_text][vc_column_text]

Syftet med boken

[/vc_column_text][image src=”45887″ alt=”” href=”” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””][vc_column_text]När de flesta människor hör ordet eller tänker filosofi rullar det nog ögonen och tänker, nej nu har han slagit i huvudet och det är verkligen de sista de vill lära eller veta något om. Förhoppningsvis vet du redan att det här beteende är ignorant och naivt.

Stoicismen har använts av miljontals människor i tusentals år. Det är något män och kvinnor använt genom historien för att lösa deras problem och nå deras individuella framgång. Det är nedskrivet och praktiserat av slavar, poeter, kejsare, politiker, soldater och vanliga människor för att hjälpa deras vänner, familjers och anhängare.

Visheten finns fortfarande tillgänglig för oss. De går att implementera i verkliga livet och anledningen varför de funkar är för att det är förankrade i livs erfarenhet och sunt förnuft. Det här är något du kan utgå från och falla tillbaka till när du behöver rådgivning eller stöd.

Syftet med boken är inte att förvandla dig till filosof. Utan jag vill ge dig chansen att lära dig principer och tekniker du kan applicera i vardagen för att överkomma livets prövningar och svårigheter. Vilket leder till att du blir en bättre människa och lever ett lyckligare liv.[/vc_column_text][gap size=”3.313em” id=”” class=”” style=””][vc_column_text]

.

Sex goda anledningar att beställa

  • Du får ta del av tankemodeller som folk använt i tusentals år för att hantera livets utmaningar, motstånd och svårigheter.
  • Det är konkreta tips du kan implantera direkt och övningar
  • Pengarna tillbaka garanti – Om du mot all förmodan inte skulle bli nöjd har du pengarna garanti i 30 dagar
  • Du får en rabattkod på 25% som gäller alla dina framtida köp
  • Du får ljudboken (värde 129kr)
  • E-boken (värde 129kr)
  • Kursen (499kr)

[/vc_column_text][gap size=”1.313em” id=”” class=”” style=””]

[/vc_column][/vc_row]

Rulla till toppen