Gör din marknadsföring enklare, implementerbar och mätbart!

Tomas Öberg - Spökskrivare till din tjänst​

Om Tomas Öberg

2016: Självpublicerade jag min första bok; En man, flera liv. Sedan dess har jag skrivit och släppt 13 böcker över 100 artiklar på tomas-oberg.se

2017: Efter nästan två års försökande av att sälja saker digitalt, sålde jag min första pryl. Prylen var komiskt nog; En man, flera liv. Ett sälj som ledde (efter mer försök, misslyckanden, snedsteg och lärdomar) till en försäljning av över 12000 tryckta böcker (cirkus 1.5 miljon svenska kronor under två års tid.) 

2021: Tänkte jag om, fick ett konsultuppdrag och började att studera inom digital marknadsföring och 2023 tog jag examen som ”Online merchandiser”.

Lär dig mer

Vad säger mina klienter?

Projekt

.

Boka en “CALLFIE”

Boka en “Callfie” = En kaffe + ett samtal.

I samtalet hjälper jag dig kostnadsfritt i 30 minuter. Och för att göra denna CALLFIE så värdefull för dig som möjligt, fyll i formuläret under så detaljerat som du kan.

Rulla till toppen