Spökskrivare till din tjänst

Jag som spökskrivare hjälper dig med dina ord, ord som kan förändra ditt och andras liv.

Ta hjälp av en spökskrivare för att blåsa liv i dina idéer!


”Jag som spökskrivare hjälper dig med dina ord. Ord som kan förändra ditt och andras liv.”

Finns det något som du vill dela med dig av till världen? Något som du inte lyckas att få nerskrivet på papper?

Du kanske känner att du inte har tiden, energin, viljan eller lusten? Du kanske inte vill lära dig att skriva?

Det är helt okej. Det är därför jag finns, jag kan bli din spökskrivare.

Vad är en spökskrivare?

En spökskrivare är ett ”spöke” som skriver texter åt dig. Det är ganska vanligt att ”spöket” förblir ett okänt spöke. Tillsammans med mig som spökskrivare kan vi blåsa liv i dina ord. Orden som kan förändra ditt och andras liv.

Vad för projekt behöver du en spökskrivare till?


 • Artiklar (löpande eller styck)
 • Blogginlägg (löpande eller styck)
 • Böcker i olika varianter (fakta, biografi eller fiktion)
 • E-böcker (fakta, biografi eller fiktion)
 • Inlägg på sociala medier (löpande eller styck)
 • Guider och produktjämförelser
 • Noveller
 • Annonser
 • Reklamtexter
 • Tidningsartiklar

Vad säger de som anlitat mig som spökskrivare?


“Jag har i 25 års tid försökt att skriva ner några av mina barndomsminnen men tyvärr så blev det bara kaotiskt och oläsbart. Jag har svårt att uttrycka mig i ord. Tomas fick då ”uppdraget” att skriva ner mina upplevelser. Jag skrev rakt ur hjärtat och när jag sedan fick tillbaka “mina ord” och läste var det som att jag var där och ung på nytt. Jag såg mina minnen exakt som de var då och med samma känslor. Jag upplevde allt igen vilket var märkligt, fantastiskt och skrämmande på samma gång. Jag rekommenderar er verkligen att anlita honom som spökskrivare.” – Okänd“

“Jisses det var som jag var där igen. Jag har försökt skriva sedan jag var i tonåren men jag kan inte uttrycka mig i ord. Tomas får orden att bli verkliga och man lever sig liksom in i texten. Det känns så konstigt att få min historia på pränt. Han får orden att bli till bilder. “- Okänd

Vad kostar det att anlitat mig som spökskrivare?

Hur långt är ett snöre?

Det beror på vem som klipper av det.

Priset är baserat på vad för typ av projekt det är, hur lång väntetid, din deadline och om det är löpande (som blogg/sociala media inlägg)

Hur går processen till?

 1.  Du beskriver kort vad du är ute efter
 2.  Vi bokar ett möte via telefon eller video
 3.  Tillsammans tar vi reda på vad du är ute efter
 4.  Du får en prislapp
 5.  Vi skapar en projektplan och deadline som vi går igenom tillsammans
 6.  Du betalar 65% av summan
 7.  Skrivandet börjar
 8.  Du får texten på utsatt datum
 9.  Du lämnar ett omdöme, om du vill
 10.  Du betalar resterande

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande