Max och Horan

 

"Ojoj vilken läsning, sträck läste den då du skriver så jävla bra, när kommer del 2?"

 

Image

Släpptes 2015/02/15


– Ska vi handla?

– Nej, vi ska prova kläder, sa jag med ett leende.

Hon tittade förvånat på mig. När vi kom in frågade jag tjejen i kassan var provhytterna fanns och hon visade. Jag tog med mig en tröja i farten och allt jag kunde tänka på var Frejas fitta och hur god den var.

– Nu ska vi prova kläder. Dra av dig trosorna och sätt dig, sa jag till Freja och stängde provhytten bakom mig.

Hon tog av sig trosorna och satte sig på pallen i provrummet. Jag gick fram till henne, särade på benen och ställde mig på knä. Jag slickade hela vägen från insidan av låret upp till fittan som bara andades på.

Min tunga rörde sig runt om hela utom på eller i, Freja tog tag i mitt hår och tryckte mitt ansikte mot sig. Hon satt nu med bena högt upp och helt isär likt spagat fast på en pall.

Min tunga nuddade hennes blygdläppar och fortsatte upp till klitoris. Jag tog och öppnade de yttre blygdläpparna med två av mina fingrar och slickade väldigt långsamt och ömt upp och ned.

Efteråt släppte jag taget om dem med fingrarna och omfamnade de yttre med hela tunga. Med min ena hand drog jag upp till hennes bröst som jag smekte, sedan upp till hennes mun och hon började suga på mina fingrar.

Jag förde sedan in samma fingrar hon sugit på i min mun och sedan in i henne, hon var våt, tajt och len. Spänningen av att någon kunde komma in gjorde mig ännu mera kåt och galen. Det var nästan så att jag ville att någon skulle komma in bara för att se hur vi höll på.

Fingrarna förde jag fram och tillbaka samtidigt som jag fortsatte slicka henne. Hon började nu åma sig, gnida och visste inte riktigt vart hon skulle göra av sig själv eller sina händer.

Innan hon visste vart hon skulle göra av sina armar flaxade hon med dem likt ett par vingar på en fågel som skulle flyga iväg. Till slut tog hon tag i mitt huvud och tryckte det ännu hårdare mot sig.

– Mer! sa hon.