Max och Horan

Max och Horan

max och horan

Boken är tyvärr slut men finns tillgänlig på   på: Storytel, Nexstroy. Bookmate,Bookbeat och vissa bibliotek

Läs ur Max och Horan

– Ska vi handla?

– Nej, vi ska prova kläder, sa jag med ett leende.

Hon tittade förvånat på mig. När vi kom in frågade jag tjejen i kassan var provhytterna fanns och hon visade. Jag tog med mig en tröja i farten och allt jag kunde tänka på var Frejas fitta och hur god den var.

– Nu ska vi prova kläder. Dra av dig trosorna och sätt dig, sa jag till Freja och stängde provhytten bakom mig.
Hon tog av sig trosorna och satte sig på pallen i provrummet.

Jag gick fram till henne och ställde mig på knä. Jag slickade hela vägen från insidan av låret upp till fittan som bara andades på. Min tunga rörde sig runt om hela utom på eller i, Freja tog tag i mitt hår och tryckte mitt ansikte mot sig.

Hon satt nu med bena högt upp och helt isär likt spagat fast på en pall. Min tunga nuddade hennes blygdläppar och fortsatte upp till klitoris.

Jag tog och öppnade de yttre blygdläpparna med två av mina fingrar och slickade väldigt långsamt och ömt upp och ned. Efteråt släppte jag taget om dem med fingrarna och omfamnade de yttre med hela tunga.

Med min ena hand drog jag upp till hennes bröst som jag smekte, sedan upp till hennes mun och hon började suga på mina fingrar. Jag förde sedan in samma fingrar hon sugit på i min mun och sedan in i henne, hon var våt, tajt och len.

Spänningen av att någon kunde komma in gjorde mig ännu mera kåt och galen. Det var nästan så att jag ville att någon skulle komma in bara för att se hur vi höll på.

Fingrarna förde jag fram och tillbaka samtidigt som jag fortsatte slicka henne. Hon började nu åma sig, gnida och visste inte riktigt vart hon skulle göra av sig själv eller sina händer. Innan hon visste vart hon skulle göra av sina armar flaxade hon med dem likt ett par vingar på en fågel som skulle flyga iväg. Till slut tog hon tag i mitt huvud och tryckte det ännu hårdare mot sig.

– Mer! sa hon.

Vad säger läsarna om Max och Horan?

“Sträckläste Max och Horan. En väldigt bra bok Ska bli kul att läsa fortsättningen.🌟🌟🌟🌟🌟 ” MVH Kristin

“Bästa boken på länge… Sååååå spännande läsning och vilken fantasi.🌟🌟🌟🌟🌟”Mvh Lise-lott

”Fifty shades of grey är rena Elsa Beskow sagan i jämförelse med dina böcker!!!🌟🌟🌟🌟🌟”” -Irene

“Intressant story, ett ämne vi alla har en hållning till, mycket detaljrik, intressanta reflektioner om självkontroll, att behålla sin integritet i ett förhållande, du fasthåller spänningen, jag gillar det jag läste🌟🌟🌟🌟🌟” -Anette Hansen

“Ja! Jag tyckte boken var fantastisk, och den gav många intressanta diskussioner i kompisgänget. Jag köpte ju två böcker, och de bägge två är nu ute på lån för fjärde gången. Jag tycker det var en mycket bra blandning av fantasieggande porr, insiktsfull relationspsykologi och moralutmanande funderingar som bjöds på ur ett trovärdigt egenperspektiv.Helt enkelt jävligt bra, och jag ser framemot nästa del!🌟🌟🌟🌟🌟 ”Mvh Lena Strandmark

“Jag läste precis ut din bok Max och horan, jag måste bara säga att det var verkligen en helt fantastik bok! har aldrig velat läsa ut en bok för har antingen tappat intresset i halva boken eller så har det inte väckt någon spänning som gjort att jag velat läsa slut på den, men din bok… asså wow blev så tagen och dina ord inspirerade mig verkligen och fick mig att tänka till och se på saker på ett helt annat perspektiv! Har aldrig haft någon idol eller förebild förut men du är verkligen en kille jag ser upp till! Älskar ditt arbete och längtar redan tills jag får läsa 2: an önskar bara jag fick fortsätta läsa och att det aldrig tog slut… tack för en otroligt bra bok och en ny syn på livet!🌟🌟🌟🌟🌟” Mvh Felicia, din nya beundrare

“Ojoj vilken läsning, sträck läste den då du skriver så jävla bra, när kommer del 2?🌟🌟🌟🌟🌟” -Stina Paulsson

“Det är en bra bok som verkligen får en att känna lust….🌟🌟🌟🌟🌟”Mvh Therese Erdin

“Nu har jag läst klart boken och jag kan bara säga wow. Denna typen av skrivande har jag aldrig varit med om, en blandning av psykologi och sex! Väldig bra skrivet och jag längtar tills Max Fängslad av dig kommer.🌟🌟🌟🌟🌟

“Jag läste max och horan lagom till Jul och den var både upphetsande,innehållsrik och tänkvärd på samma gång..Helt enkelt en bra och läsvärd bok att rekommendera.🌟🌟🌟🌟🌟”Mvh Annica

“Den var så bra att jag läste ut den samma dag🌟🌟🌟🌟🌟

“Tack för en otroligt trevlig läsning🌟🌟🌟🌟🌟

”Boken är suverän och ser fram emot fortsättning🌟🌟🌟🌟🌟

”Bra skriven o lite o fundera över. Kommer helt klart att köpa nästa bok av dej. 🌟🌟🌟🌟🌟

”Riktigt bra. Läst ut den 3 gånger och är inne på 4de gången nu.🌟🌟🌟🌟🌟

”Jag rekommenderar boken till alla mina vänner 🌟🌟🌟🌟🌟

“Jag har inte läst klart den än men lär nog göra det idag eller imorgon! Jag är helt fast! Nåde den som stör mig!! Mannen & dottern fattade rätt snabbt att som skulle låta mig va!🌟🌟🌟🌟🌟

“Exakt en sånhär bok jag letat efter & önskat mig!🌟🌟🌟🌟🌟” Kram Sandra Westerberg

“Tack för två mycket välskrivna böcker. Jag ser fram emot en tredje🌟🌟🌟🌟🌟” Lisa Eriksson

“Sträckläste Max och Horan. En väldigt bra bok Ska bli kul att läsa fortsättningen.🌟🌟🌟🌟🌟 ” MVH Kristin

“Tack själv för en grym bra bok, önskar dig lycka till med ditt skrivande och ser fram emot nästa bok. God fortsättning till dig med.🌟🌟🌟🌟🌟 ” Mvh Rania

“Läste din bok och den var väldigt välskriven och bra. Du är värd en stor eloge. Jag ser fram emot att läsa mer av dig. 🌟🌟🌟🌟🌟” Med vänliga hälsningar Johanna

“Tack för att jag fick läsa den och hoppas att nästa bok bli lika bra. Ha en bra kväll🌟🌟🌟🌟🌟 ”mvh Jessica Svensson”

”Tack för en bra bok. En bok som skapar eftertanke, jag gillar den har rekommenderat den till flera. Ska också läsa En man, flera liv. Lycka till i fortsättningen och jag ser fram emot fler böcker. 🌟🌟🌟🌟🌟” Mvh Katarina

“Boken var superbra o väntar spänt på en fortsättning.🌟🌟🌟🌟🌟 Hälsningar Ida ”

”Tack för en jättebra bok .🌟🌟🌟🌟🌟Mvh Jenny”

”Läste din bok på 2 timmar och njöt helt och hållet! Kommer i fortsättningen stötta ditt skrivande och önskar dig lycka till med dina böcker” ! 🌟🌟🌟🌟🌟Med vänliga hälsningar Azra ”

”världens bästa bok🌟🌟🌟🌟🌟””

“Älskar boken och skall absolut köpa din nya bok. Hoppas du får en fin helg🌟🌟🌟🌟🌟

”Gillar verkligen ditt sätt att skriva! Stöttar mer än gärna ditt skrivande🌟🌟🌟🌟🌟 / Lina”

“Super bra bok!🌟🌟🌟🌟🌟” Mvh Clara .

“Jag har läst boken eller rättare sagt sträckläst den o den var väldigt bra🌟🌟🌟🌟🌟.” Mvh Lena.

“Nu har jag läst boken. Bra var den. Ser fram emot fler böcker från dig🌟🌟🌟🌟🌟.” Mvh Rosa Tunor

“Ja jag har läst ut den, tyckte den var riktigt bra och lättläst. Gillade diskussionerna Max och David hade om hur man blir eller kan bli i ett förhållande, det blev en tankeställare… den var “mer”än vad jag först trodde så det var en positiv överraskning. Så tack för en trevlig lässtund och en bra bok🌟🌟🌟🌟🌟“Mvh Paula

“Jag tyckte att boken var jätte bra🌟🌟🌟🌟🌟 ” mvh Jenny

“Trodde när jag beställde boken att det var mycket porr jag skulle få läsa om. Men i själva verket så handlade det om livet. En bok som helt passade i tid för mig, som är sönderstressad och utmattad. Men vad viktigt det är att vi människor är nyfikna på livet, går emot våra rädslor och följer våra hjärtan och magkänslor. En tanke som kommer till mig när jag läst boken är att jag behöver vara tacksam över det livet bjuder mig på, att ta emot det och säga tack. Livet ger mig det jag behöver och det jag klarar av. Av det kommer jag växa och av det kommer jag kunna leva i nuet det är faktiskt där livet är. Jag behöver sluta bry mig om vad andra tycker jag ska göra, och göra de saker jag vill och som får mig att utvecklas. Någonstans våga hoppa ut med fallskärm och hoppas den löser ut sig (om du förstår vad jag menar)Tomas för en superbra bok Jag hoppas på fler, för den tog slut så snabbt🌟🌟🌟🌟🌟.

“Det som är tändande är nog självklart då du skriver så man kan se det framför sig. Men det jag uppfattade som budskap/får folk att tänka är när Max pratar med mest David om att man lär lägga bort normerna och vad som anses vara normalt. Vara sig själv och sträva efter sina egna drömmar och inte vad andra förväntar sig av en eller vill att man ska göra. Inte vara rädd för att misslyckas för då kan man heller aldrig lyckas. Ha delmål efter vägen🌟🌟🌟🌟🌟.” Mvh Jannina

“Bara några få sidor kvar av boken fullkomligt älskar den Inlevelsen känns som att det är jag som gör allt.🌟🌟🌟🌟🌟

“Ja så fortsätt med vad du gör🌟🌟🌟🌟🌟

“Väldigt målande beskrivet och jag upplever inga svårigheter att kunna se handlingen utspela sig i bilder. Jag gillar resonemanget mellan grabbarna om vad en kvinna söker och vad som får henne att lessna samt de fördomar män och kvinnor dras med ang sexindustrin eller är det bara den egna moraliska kompassen som snurrar🌟🌟🌟🌟🌟” …. -Inga-Lill Palm

“Vill bara tacka för en bra bok! Sträckläste Max och horan igår.🌟🌟🌟🌟🌟

“Hade trott det skulle vara mer sex i den. Men det sex som var var WOW! Ser fram emot nästa bok…🌟🌟🌟🌟🌟

“Jag var och solade i ett stående solarium igår, kom att tänka på scenen i provhytten, vilken är otroligt levande beskriven, det sätter igång fantasier, att ex ha sex i ett solarium nästa gång🌟🌟🌟🌟🌟

”Tack för att jag fick läsa den och hoppas att nästa bok bli lika bra. Ha en bra kväl🌟🌟🌟🌟🌟l ”mvh Jessica Svensson

Boken är tyvärr slut men finns tillgänlig på   på: Storytel, Nexstroy. Bookmate,Bookbeat och vissa bibliotek

Rulla till toppen