Hon stod nu framför mig i vita underkläder på vad som varit en vit duk. Hennes blick var fäst i mina ögon. Jag såg nyfikenhet, lust, ett begär och en stark längtan i de mörkbruna ögonen jag enbart ville återfinna mig själv i. Jag tog upp en hink med färg och började hälla över henne. Färgen rann långsammare än vatten.

Hennes hud ändrade färg till en lila blandning. När färgen rann ned till bh:n ville jag vara färgen. Jag ville vara lika nära henne som färgen var, för att jag inte kunde få nog av henne.

Färgen fortsatte rinna ned söligt över magen, ned på kanten av trosorna och när jag såg hur färgen smekte troskanten ville jag in och blandas med henne likt färgen.

Jag ställde ned den lila färgburken på golvet och stoppade ned händerna i en annan. Mina händer som varit blåa, svarta och lila blev nu knallgula.

Färgen i den gula burken var inte gul längre utan den hade blandats precis som hon och jag skulle göra. I burken såg jag en blandning av blått, svart, och lila som kom från mina händer, händerna som var mina penslar.

Jag drog upp händerna ur burken som nu var knallgula och drog i mitt ansikte och sedan i hennes. När jag smekte över hennes läppar blundade hon och öppnade dem av ren njutning, en njutning hon inte kunde hålla tillbaka även om hon velat.

Mina händer letade sig ned från läpparna till halsen, där jag tog ett svagt grepp, ett strypgrepp som jag sedan släppte. Jag ville se hur det såg ut i gul färg blandat med lila. Jag stoppade ned händerna i den gula burken igen och började att måla med händerna genom att smeka på hennes bröst och mage.

Bh:n och magen som varit lila fick nya nyanser av lila och gult. Freja stod fortfarande still och lät mig skapa henne. Hon var ett levande konstverk och jag var skaparen i stunden.

– Vänd dig och stå kvar, sa jag.

Hon vände sig om och jag stod så nära henne att jag kunde känna henne utan att nudda skinnet. Jag drog sedan in ett djupt andetag för att fylla mina lungor med henne. I utandningen kände jag hur hon lämnade mig. Jag kysste henne i nacken samtidigt som jag knäppte upp hennes bh.

När mina läppar nuddade hennes hud, blev jag helt varm och hon förde sin hand upp i mitt hår. Jag såg de små ljusa hårstråna i nacken resa sig av välbehag. Hennes hand virade in sig i mitt hår.

Vi stod nu som ett och det kändes som om jag skulle kunna stå där hela mitt liv, bara jag fick vara med henne. När känslan infann sig kysste jag henne i nacken igen och släppte taget om henne, vilket jag inte ville göra men som jag gjorde ändå.

Jag tog några steg bakåt, tog upp en ny hink med färg och kastade ut färgen över hela hennes rygg och lår med en våldsam kraft. Det var som en explosion som forcerade sig in i henne, pappen bakom och bänken…

Vad säger testläsarna om Max fängslad av dig?

Vad säger testläsarna om Max fängslad av dig?

“Tomas du är en lysande stjärna på författarhimlen och jag gillar verkligen vad och hur du skriver🌟🌟🌟🌟🌟 “

“Läst ut boken nu..tårarna rinner och känner mig så arg och ledsen..denna bok berörde mig verkligen både själsligt och känslomässigt..så bra skrivet..går rätt in i hjärtat. 🌟🌟🌟🌟🌟”

“Tack Tomas för att jag fick ta del av din fantastiska berättelse. efter ca 20 koppar kaffe och en strålande fin dag på balkongen har jag nu begrundat, tänkt tusen tankar. Briljant läsning. I din berättelse finns många olika psykologiska tekniker o effekter som för mig är spännande🌟🌟🌟🌟🌟”

”Jag kunde leva mig in i boken som om de var verklighet, så oerhört fängslande läsning Fortsätt skriva Tomas du e grym.🌟🌟🌟🌟🌟”

Tomas Öberg författare

Vad fick dig att skriva en uppföljare på Max och Horan?
Jag fick överväldigade respons på första och förfrågningar om en uppföljare.

Är serien baserad på en sann historia? 
Jag vill inte avslöja för allt, men mycket av det jag skriver är självupplevt 

Vem är Max?
Du får läsa båda böckerna så kanske du får veta 🙂

.

9 GODA anledningar att boka Idag

1.Över 1000 personer förbokade del 1 (Max och horan och den har sålt över 2200 exemplar sedan första november 2018.)
 
2. Boken kommer egga upp din fantasi och kittla
 
3. Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd med boken, kan du skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka i upp till 30 dagar
 
4.Du får boken direkt till dörren utan att behöva gå någonstans
 
5.Du får självklart boken personligt signerad utav mig
 
6. Du kommer bli tagen på en berg och dalbana i din känslovärld
 
7.Du får insikt i hur vissa män tänker
 
8.Du får även ljudboks versionen om inte läsa är för dig (jag är inläsare)
 
9.Du får e-book versionen som du alltid har tillgång till
 
 

Gör din bokning genom att klicka på någon av bilderna under!