Max, fängslad av dig

 

"Jag kunde leva mig in i boken som om de var verklighet, så oerhört fängslande"

 

Max, fängslad av dig

Släpptes 2019/6/22


Hon stod nu framför mig i vita underkläder på vad som varit en vit duk. Hennes blick var fäst i mina ögon.

Jag såg nyfikenhet, lust, ett begär och en stark längtan i de mörkbruna ögonen jag enbart ville återfinna mig själv i.

Jag tog upp en hink med färg och började hälla över henne.

Färgen rann långsammare än vatten. Hennes hud ändrade färg till en lila blandning. När färgen rann ned till bh:n ville jag vara färgen.

Jag ville vara lika nära henne som färgen var, för att jag inte kunde få nog av henne.

Färgen fortsatte rinna ned söligt över magen, ned på kanten av trosorna och när jag såg hur färgen smekte troskanten ville jag in och blandas med henne likt färgen.

Mina händer som varit blåa, svarta och lila blev nu knallgula. Färgen i den gula burken var inte gul längre utan den hade blandats precis som hon och jag skulle göra. I burken såg jag en blandning av blått, svart, och lila som kom från mina händer, händerna som var mina penslar.

Jag drog upp händerna ur burken som nu var knallgula och drog i mitt ansikte och sedan i hennes. När jag smekte över hennes läppar blundade hon och öppnade dem av ren njutning, en njutning hon inte kunde hålla tillbaka även om hon velat.

Mina händer letade sig ned från läpparna till halsen, där jag tog ett svagt grepp, ett strypgrepp som jag sedan släppte. Jag ville se hur det såg ut i gul färg blandat med lila.

Jag stoppade ned händerna i den gula burken igen och började att måla med händerna genom att smeka på hennes bröst och mage.

Bh:n och magen som varit lila fick nya nyanser av lila och gult. Freja stod fortfarande still och lät mig skapa henne. Hon var ett levande konstverk och jag var skaparen i stunden.

– Vänd dig och stå kvar, sa jag.

Hon vände sig om och jag stod så nära henne att jag kunde känna henne utan att nudda skinnet. Jag drog sedan in ett djupt andetag för att fylla mina lungor med henne.

I utandningen kände jag hur hon lämnade mig. Jag kysste henne i nacken samtidigt som jag knäppte upp hennes bh. När mina läppar nuddade hennes hud, blev jag helt varm och hon förde sin hand upp i mitt hår.

Jag såg de små ljusa hårstråna i nacken resa sig av välbehag. Hennes hand virade in sig i mitt hår.

Vi stod nu som ett och det kändes som om jag skulle kunna stå där hela mitt liv, bara jag fick vara med henne.

När känslan infann sig kysste jag henne i nacken igen och släppte taget om henne, vilket jag inte ville göra men som jag gjorde ändå.

Jag tog några steg bakåt, tog upp en ny hink med färg och kastade ut färgen över hela hennes rygg och lår med en våldsam kraft. Det var som en explosion som forcerade sig in i henne, pappen bakom och bänken…