Max, fängslad av dig

“Läst ut boken Max, fängslad av dig…Tårarna rinner och känner mig så arg och ledsen.. Denna bok berörde mig verkligen både själsligt och känslomässigt. Så bra skrivet. Går rätt in i hjärtat.🌟🌟🌟🌟🌟 ”

Läs ur: Max, fängslad av dig

Jag tog upp en hink med färg och började hälla över henne.

Färgen rann långsammare än vatten. Hennes hud ändrade färg till en lila blandning. När färgen rann ned till bh:n ville jag vara färgen.

Jag ville vara lika nära henne som färgen var, för att jag inte kunde få nog av henne.

Färgen fortsatte rinna ned söligt över magen, ned på kanten av trosorna och när jag såg hur färgen smekte troskanten ville jag in och blandas med henne likt färgen.

Mina händer som varit blåa, svarta och lila blev nu knallgula. Färgen i den gula burken var inte gul längre utan den hade blandats precis som hon och jag skulle göra. I burken såg jag en blandning av blått, svart, och lila som kom från mina händer, händerna som var mina penslar.

Jag drog upp händerna ur burken som nu var knallgula och drog i mitt ansikte och sedan i hennes. När jag smekte över hennes läppar blundade hon och öppnade dem av ren njutning, en njutning hon inte kunde hålla tillbaka även om hon velat.

Mina händer letade sig ned från läpparna till halsen, där jag tog ett svagt grepp, ett strypgrepp som jag sedan släppte. Jag ville se hur det såg ut i gul färg blandat med lila.

Jag stoppade ned händerna i den gula burken igen och började att måla med händerna genom att smeka på hennes bröst och mage.

Bh:n och magen som varit lila fick nya nyanser av lila och gult. Freja stod fortfarande still och lät mig skapa henne. Hon var ett levande konstverk och jag var skaparen i stunden.

– Vänd dig och stå kvar, sa jag.

Hon vände sig om och jag stod så nära henne att jag kunde känna henne utan att nudda skinnet. Jag drog sedan in ett djupt andetag för att fylla mina lungor med henne.

I utandningen kände jag hur hon lämnade mig. Jag kysste henne i nacken samtidigt som jag knäppte upp hennes bh. När mina läppar nuddade hennes hud, blev jag helt varm och hon förde sin hand upp i mitt hår.

Jag såg de små ljusa hårstråna i nacken resa sig av välbehag. Hennes hand virade in sig i mitt hår.

Vi stod nu som ett och det kändes som om jag skulle kunna stå där hela mitt liv, bara jag fick vara med henne.

När känslan infann sig kysste jag henne i nacken igen och släppte taget om henne, vilket jag inte ville göra men som jag gjorde ändå.

Jag tog några steg bakåt, tog upp en ny hink med färg och kastade ut färgen över hela hennes rygg och lår med en våldsam kraft. Det var som en explosion som forcerade sig in i henne, pappen bakom och bänken…


Varför du bör läsa enligt vetenskapen


Läs för att minska stress

Forskare vid University of Sussex i Storbritannien bedömde hur olika aktiviteter sänkte stress genom att mäta hjärtfrekvens och muskelspänning.

*Att läsa en bok eller tidning i bara sex minuter sänkte människors stressnivåer med 68 procent.

Läs för att öka sexlust, upphetsning, tillfredsställelse och ge dig själv bättre orgasmer

Sexuell tillfredställelse är en fundamental del för din hälsa och välmående.  En studie visade att nästan en av tre kvinnor i åldern 18 till 59 lider av förlorat intresse för sex.

På Yale University följde ett team mer än 3600 vuxna över 50 år i 12 år.

De upptäckte att:

*De som läst böcker i 30 minuter om dagen levde nästan två år längre än de som läste tidningar.

*Deltagare som läste mer än 3,5 timmar per vecka var 23% mindre benägna att dö

*Deltagare som läste mindre än 3,5 timmar per vecka var 17% mindre benägna att dö.

När vi läser fiktion tränar vi på att hålla sinnet öppet eftersom vi har “råd” med osäkerhet.”  Maja Djikic, psykolog vid University of Toronto.

I en Harvard-studie från 2013 läste en grupp volontärer antingen litterär fiktion, populär fiktion, facklitteratur eller ingenting. Under fem experiment presterade de som läste litterär fiktion bättre på uppgifter som att förutsäga hur karaktärer skulle agera och identifiera känslor som kodas i ansiktsuttryck. Om vi ​​engagerar oss i karaktärer som är nyanserade, oförutsägbara och svåra att förstå, så tror jag att vi är mer benägna att vara mer intresserade och ödmjuka i verkligheten”.  Huvudförfattaren är David Kidd , en postdoktor vid Harvard Graduate School of Education

På 1990-talet genomförde Keith Stanovich och hans kollegor dussintals lässtudier för att bedöma förhållandet mellan kognitiva färdigheter, ordförråd, faktakunskap och exponering för vissa skönlitterära och facklitterära författare.

De använde sig av (ART – Author Recognition Test) vilket är en stark förutsägare för läsförmåga.

Stanovich berättar att det genomsnittliga resultatet av dessa studier var att ivriga läsare, mätt med ART, hade cirka 50 procent större ordförråd och 50 procent mer faktabaserad kunskap.

Att läsa både förutspår och bidrar till dessa färdigheter enligt Donald Bolger, som är professor i mänsklig utveckling vid University of Maryland som forskar om hur hjärnan lär sig att läsa.

Samma forskargrupp vid University of Toronto bad 166 personer att fylla i ett frågeformulär om deras känslor och viktiga personlighetsdrag som stödjer “the big five.” Efteråt läste hälften av gruppen Anton Chechovs novell ”The Lady with the Toy Dog” som handlar om en man som reser och har en affär med en gift kvinna. Den andra hälften av gruppen läste en liknande facklitteraturversion som presenterades som en rapport från skilsmässorätten. Efteråt svarade alla på samma personlighetsfrågor som de hade svarat på tidigare och många av fiktion läsarnas svar hade förändrats avsevärt. Facklitteraturläsarna genomgick inte detta skifte i självreflektion.

Vad säger läsarna om: Max, fängslad av dig?

“Läst ut boken Max, fängslad av dig…Tårarna rinner och känner mig så arg och ledsen.. Denna bok berörde mig verkligen både själsligt och känslomässigt. Så bra skrivet. Går rätt in i hjärtat.🌟🌟🌟🌟🌟

“Tomas du är en lysande stjärna på författarhimlen och jag gillar verkligen vad och hur du skriver .🌟🌟🌟🌟🌟 

“Läst ut boken nu..tårarna rinner och känner mig så arg och ledsen..denna bok berörde mig verkligen både själsligt och känslomässigt..så bra skrivet..går rätt in i hjärtat.🌟🌟🌟🌟🌟

“Tack Tomas för att jag fick ta del av din fantastiska berättelse. efter ca 20 koppar kaffe och en strålande fin dag på balkongen har jag nu begrundat, tänkt tusen tankar. Briljant läsning. I din berättelse finns många olika psykologiska tekniker o effekter som för mig är spännande🌟🌟🌟🌟🌟

”Jag kunde leva mig in i boken som om de var verklighet, så oerhört fängslande läsning Fortsätt skriva Tomas du e grym.🌟🌟🌟🌟🌟 


Frågor och svar

Hur betalar jag?
Du betalar enkelt och tryggt via klarna

Hur får jag tillgång till ljudboken?
Du får tillgång till ljudboken/ljudböckerna efter köp. I orderbekräftelsen hittar du länkar.

Vad händer om jag inte skulle vara nöjd?
Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd. Skicka ett mejl till tomas@tomas-oberg.se och berättar det inom 30 dagar efter köp. Du skickar tillbaka boken (och står för frakten) och när jag fått boken för jag över pengarna.

FRAKT
Behandlingstiden är 1-2 dagar.
Leveranstid med post 2-3 i Sverige.

Ångerrätt – om du ångrar ditt köp
Full ångerrätt gäller 30 dagar från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur skall varan vara i oanvänt skick och returneras i originalförpackningen. Med oanvänt skick menas att varan är hel och ren och i säljbart nyskick. Du kan dock självklart känna och klämma på varan. Skicka alltid varan tillsammans med faktura eller orderbekräftelse och ange orsak till retur.

Vid godkänd retur återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman. Kunden står för returporto.

Returadress: Skicka mail till: tomas@tomas-oberg.se för mer information.

Reklamation
Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst via e-post tomas@tomas-oberg.se innan du skickar något.

Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returportot.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

Ogiltiga returer
Är du osäker på om du har rätt till byte eller retur, var god kontakta vår kundtjänst på tomas@tomas-oberg.se . Ogiltiga returer kommer skickas tillbaka till kund mot ett förskott på portokostnaden.

Viktigt – kostnad för ej uthämtad paket
Om du ångrar dig innan du får ditt paket bör du ändå hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss. Vi tar ut en administrativ avgift på 250 kr för ej uthämtade paket. Anledningen är att outhämtade paket innebär stora kostnader för oss och det tar lång tid för paketet att komma tillbaka till oss.

Hur får jag enklast kontakt med dig?
Tomas@tomas-oberg.se


.

Fjorton goda anledningar att beställa NU

 • Minska stress
 • Öka sexlust
 • Förläng ditt liv
 • Ökar kreativitet
 • Transformera dig
 • Ökar empati
 • Förbättrar ditt språk
 • Pengarna tillbaka garanti – Om du mot all förmodan inte skulle bli nöjd har du pengarna garanti i 30 dagar
 • Du betalar enkelt och tryggt genom Klarna
 • Du får en rabattkod på 25% som gäller alla dina framtida köp
 • Du får ett tryckt/tryckta exemplar (värde 189kr)
 • Du får ljudboken/ljudböckerna gratis (värde 129kr/styck)
 • Frakt betalar du endast 10kr för (värde 59kr)
 • Böckerna skickas från Sverige (Du har dom inom några dagar)