Max och horan del 5

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][text_output]

Max och horan 5

[/text_output][text_output]”Max och Horan serien är som en blandning av Fifty Shades Of Grey och Pretty Woman fast med mer detaljerat sex🌟🌟🌟🌟🌟”[/text_output][vc_video link=”https://youtu.be/un9Dune0-Cc” align=”center”][gap size=”1.313em” id=”” class=”” style=””][vc_column_text]

Läs ur boken: Max och horan del 5

Nina såg och kände sorgen inom Max, men även en oro och en slags rädsla. Det var något Nina inte förstod varför, eftersom hon varken kände sorg, oro eller rädsla. Känslorna hon ville befria honom från.

– Max. Jag kommer alltid att finnas runt dig precis som förut. Som alla gånger du känt min närvaro och hört mina ord fast jag inte varit där. Du får bara hålla hjärtat öppet. Orden fick mig ur balans och jag kände hur mitt hjärta splittrades i tusen delar. Jag är inte redo att förlora dig mor. Jag vill ha kvar dig, jag behöver dig! ”Jag är inte! Jag vill inte! Jag behöver dig”, är det mest egoistiska saken jag tänkt, någonsin. Du vet att hon är redo Max och det är fantastiskt, så låt henne Max.

– Jag vet mor men det är inte samma sak ,sa jag och såg hur hon log. Jag kände igen leendet. Det var ett leende som gjorde att jag inte visste om jag ville slå henne eller krama om henne. Inte bara för att hon hade rätt, hon visste att jag visste att hon hade rätt.

– Mamma, du har varit allt jag någonsin skulle önska mig, en helt underbar och fantastisk mor.

– Tack Max!

Jag tittade mig runt. Såg den själlösa möbleringen, de vita väggarna och en stor klocka som hängde framför sängen. Den liknande något från skolan när jag var liten. Det var en tragisk utsikt och det luktade sterilt, som om jag stod med näsan i handsprit.

– Vad är det Max? frågade Nina.

– Hur vill du avsluta det här?

– Hur menar du Max?

– Vill du dö här eller hemma? hörde jag mig själv säga.

Jag visste inte var orden kom från. Det enda jag visste var att det var rätt. Det var rätt eftersom om hon skulle få välja. Skulle hon välja sitt eget hem med familjen runt sig, inte på ett vitt, själlöst sjukhus och inte i en sjukhussäng inlindad i en vit rock? Jag visste redan hennes svar innan hon hade öppnat munnen, men för mig var det viktigt att hon fick bestämma helt själv.

Nina förstod nu att hon hade fött en son som var starkare än hon själv. Hon tittade på mig, hennes ögon var klara, lugna och fyllda av beundran. Dessa ord var det sista hon behövde höra. Dessa ord var på något sätt de sista hon behövde för att kunna gå vidare.

Och i stunden gav hon upp cancern som hade ätit på hennes organ i tio år. Hon hade kämpat en strid som förvånat alla läkare, överlevt deras dödsdomar flera gånger om och trotsat alla logiska argument. De hade sagt att hon var ett mirakel, de visste inte mycket om tro och mening. Jag kände hur tårarna rullade nerför mina kinder och hur Nina torkade bort dem med sin tumme.

– Du behöver inte gråta Max, jag har fått allt jag velat och är redo.

– Jag vet mor och jag är glad för din skull. Jag önskar att jag kan vara lika lugn, vacker och klok när det är min tur, sa jag i beundran.

– Skynda inte döden Max, du har över ett liv kvar att leva. Jag skulle vilja somna in i min egen säng.

– Vill du köra hem eller ska jag göra hem? Vill du att vi tar din bil? Ska vi ta min?

– Vi kan ta din bil och du kan köra.

Orden skar så djupt att höra och det gjorde så fruktansvärt ont inom mig. Jag visste inte hur jag orkade fortsätta prata om det. Hur jag orkade lägga upp en plan för henne att dö, det var absurt. Hon ska få gå ut som hon ville, på sitt sätt och det fanns inget annat eftersom hon var värd det, hon var värd det bästa.

– Okej, jag kommer snart, sa jag.[/vc_column_text][gap size=”1.313em”][vc_column_text]

Vad säger läsarna om Max och Horan del 5?

”Boken färdigläst 😍 Vilken berg- och dalbana av tårar, lust och skratt. 😍
Underbart!!! Du tar en till högre höjder Om och om igen . Riktigt bra jobbat . Den här boken tar upp mycket tankar kring hållbara och näringsrika relationer, hur medvetna eller omedvetna vi är när det undermedvetna pockar på och när man bara vill vara i klorna på varandra. Det bästa är så klart de heta sexscenerna som jag önskar alla kvinnor (kanske män med) får uppleva. Alltså vem vill inte bli galet bortskämd i ”sängen”?! Scenen på natten, efter middagen med Nina, gav mig intressant läsning med mycket tankar, givande konversationer, erotik och intressanta funderingar. Många skulle behöva läsa/lyssna på dem. Och vad kommer att hända i nästa bok?🌟🌟🌟🌟🌟 ”” – Eija Lena-Marie Olofsson

”Du är helt otrolig i att kunna trollbinda mig. Finns inte ord. Du är fantastisk. Tack”
Stort tack för att jag fick läsa den. Så bra. Så många tårar. Så mycket skratt. Så mycket sex. Önskar mer.🌟🌟🌟🌟🌟 ” – Anna Carin.

”Nu har jag läst Max och Horan 5. Alltid lika fängslande läsning. Det är svårt att sluta. Det är intressant att följa Max och Freja i deras liv. Även då det blir ledsamt, när Max mamma går bort. Men man fick sig en tankeställare hur livet tar slut när man antingen är gammal eller sjuk. Du skriver så bra, väntar redan på nästa bok. Alla sexscener sätter igång fantasin och man önskar man var ung igen😉. Det är ju hur man får följa Max och Freja i deras relation. Jag skulle rekommendera den till vänner och förboka den boken.🌟🌟🌟🌟🌟 ”” – Katarina Grimm.

”Nu har jag läst färdigt del 5. En fantastisk bok!  Sträckläste den inte, undan tog min tid verkligen. Den är djup på alla plan. Psykologisk, känslosam, kärleksfull och tankfull. Känslorna mellan Max och Freja är så starka och utvecklade. Det är fantastiskt att läsa om, och du har skrivit på ett sätt så att man verkligen känner deras känslor och tankar. Sexscenerna är djupare, känslosamma och klara. Något man längtar efter. Det är många situationer i boken som jag personligen känner igen mig i, till exempel, när man försöker hjälpa en kollega eller vän att komma ur offerkoftan. Ta tag i livet och så. Man fick även aha-tankar och många idéer, på hur man ska vända vissa situationer. Jag kommer förboka boken och rekommenderar den till mina vänner. Hela helheten med boken var bäst. Den hade allt. Drama, sorg, kärlek, konflikter med mera. Fortsätt att skriva på detta sätt, och jag längtar till fortsättningen. Ett jättetack att jag fick testläsa och gör gärna det på del 6 och 7 också🌟🌟🌟🌟🌟 ”” – Amanda

”Älskar ditt sätt att låta läsaren ta del av karaktärernas tankar och känsloliv i alla aspekter och hela känsloregister. Älskar din hjärna, din berättarteknik, och hur du återger stämningar, hög igenkänningsfaktor och jag får lite andra perspektiv som gör att jag rannsakar mig själv lite. Tyckte boken hade bättre flöde än de tidigare. Som vanligt, bra jobbat, du lämnar mej som läsare med nya sätt att förhålla mej till livet, tack. Älskade delen med dialogen om döden, ett svårt ämne som berör oss alla och de flesta har svårt att förhålla sej till. Fastnade där med och satte igång tankeprocesser hos mej, Bra. Sexscenerna har fått en underordnad betydelse för mej, och det var de jag fastnade för i den första boken. Du har så mycket mer att säga, men sex har alltid sin plats i sunda relationer.🌟🌟🌟🌟🌟 – Solveig Johansson

”Skulle absolut kunna rekommendera den till flera av mina vänner. Särskilt lite äldre kvinnor.
Fanns ju några delar som stack ut mer. Delen med Ninas bortgång är en stark del. Så naket men ändå varmt. Kändes säkert mer för att jag förlorade min egen mor tidigt i mitt liv. Delen med Bob och David kändes så ensamt och desperat på något sätt. Sexscenerna ja, puh.🌟🌟🌟🌟🌟” – Titti

[/vc_column_text][gap size=”1.313em”][vc_column_text]

Media

[/vc_column_text][vc_media_grid style=”lazy” grid_id=”vc_gid:1655235009862-76ae3a18-778b-10″ include=”36355,36352,36351,36350,36347,36348″][gap size=”1.313em”][vc_column_text]

Max och horan del 5 finns på:

StorytelNexstroy , Bookmate , Boookbeat och vissa bibliotek[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Rulla till toppen