Ljudböcker av Tomas Öberg

Välkommen till mitt ljudboks bibliotek!
Under hittar du alla mina ljudböcker som är inlästa av mig. Och mina ljudböcker inkluderar; En man, flera liv, Max & HoranMax, fängslad av digMax & Horan del 3Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp,  Max och Horan del fyra eller Du och dina känslor, en bok till känslomässig frihet. Om du köper en ljudbok får du självklart pengarna tillbaka garanti, dvs om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd, får du pengarna tillbaka i upp till 30 dagar!

Max & Horan del 4 – 2020/10/30

Max och Horan del fyra, ljudbok

 “Man ligger här  och suckar och tänker att man själv skulle vilja hitta den mannen en dag .Tack för ännu en otroligt bra skriven bok. 🌟🌟🌟🌟🌟

Köp

Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp – 2020/4/30

Du fast bättre, En motsägelsefull bok till självhjälp, ljudbok

“Brutalt ärlig bok som samtidigt är peppande och ger hopp. Är inte riktigt som andra självhjälpsböcker jag läst. Känner mig nästan lika upplyst som Buddha efter jag läst/lyssnat på den🌟🌟🌟🌟🌟

Köp

Max & Horan del 3 – 2019/12/1

Max och horan del 3 ljudbok

“Jag längtar redan efter del 4! 🌟🌟🌟🌟🌟

Köp

Max, fängslad av dig – 2019/6/22

Max, fängslad av dig ljudbok

“Jag gillade verkligen böckerna och har läst dem ett par gånger. Mvh Emma 🌟🌟🌟🌟🌟


köp

Max & Horan  – 2018/11/1

Max och Horan, ljudbok

”Köpte ljudboken idag och har redan lyssnat på hela! Intressant perspektiv på sex och bra dialog mellan personerna i boken,gillade prologen!Den väckte något i mig som jag inte kan sätta fingret på, Max och horan kastar en skugga över 50 shades och känns mer realistisk och verklig! Du läste in boken med trovärdighet och en känsla av att man själv var med. Sexuell spänning och härliga dagdrömmar. Tack🙏🌟🌟🌟🌟🌟””


Köp

 En man, flera liv  – 2016/2/28

En man,flera liv ljudbok

“Tack för en fantastisk bok sträckläste den🌟🌟🌟🌟🌟”””


Köp