Köp den kritikerrosade bokserien Max och Horan

Max och horan del ett,två,tre och fyra

– Ska vi handla?

– Nej, vi ska prova kläder, sa jag med ett leende.

Hon tittade förvånat på mig. När vi kom in frågade jag tjejen i kassan var provhytterna fanns och hon visade. Jag tog med mig en tröja i farten och allt jag kunde tänka på var Frejas fitta och hur god den var.

– Nu ska vi prova kläder. Dra av dig trosorna och sätt dig, sa jag till Freja och stängde provhytten bakom mig.
Hon tog av sig trosorna och satte sig på pallen i provrummet.

Jag gick fram till henne och ställde mig på knä. Jag slickade hela vägen från insidan av låret upp till fittan som bara andades på. Min tunga rörde sig runt om hela utom på eller i, Freja tog tag i mitt hår och tryckte mitt ansikte mot sig.

Hon satt nu med bena högt upp och helt isär likt spagat fast på en pall. Min tunga nuddade hennes blygdläppar och fortsatte upp till klitoris.

Jag tog och öppnade de yttre blygdläpparna med två av mina fingrar och slickade väldigt långsamt och ömt upp och ned. Efteråt släppte jag taget om dem med fingrarna och omfamnade de yttre med hela tunga.

Med min ena hand drog jag upp till hennes bröst som jag smekte, sedan upp till hennes mun och hon började suga på mina fingrar. Jag förde sedan in samma fingrar hon sugit på i min mun och sedan in i henne, hon var våt, tajt och len.

Spänningen av att någon kunde komma in gjorde mig ännu mera kåt och galen. Det var nästan så att jag ville att någon skulle komma in bara för att se hur vi höll på.

Fingrarna förde jag fram och tillbaka samtidigt som jag fortsatte slicka henne. Hon började nu åma sig, gnida och visste inte riktigt vart hon skulle göra av sig själv eller sina händer. Innan hon visste vart hon skulle göra av sina armar flaxade hon med dem likt ett par vingar på en fågel som skulle flyga iväg. Till slut tog hon tag i mitt huvud och tryckte det ännu hårdare mot sig.

– Mer! sa hon.

Då höll jag isär de yttre blygdläpparna med ena handen..

 

Vad säger några läsare om böckerna?

”Max och Horan serien är som en blandning av Fifty Shades Of Grey och Pretty Woman fast med mer detaljerat sex  🌟🌟🌟🌟🌟

”Max-serien är en bokserie som beskriver lust och känslor precis så komplicerat och fantastiskt som det faktiskt är och kan vara. Rått och naket sex, som går hand i hand med ärliga och brutala händelser. Här möter du en modig och ärlig Max, som delar med sig livets alla svårigheter och alla glädjestunder. Det förs konversationer så djupa och filosofiska att du tar med dig tankar och värderingar tillbaka ditt eget liv. Det finns sorg, glädje, hopp, förtvivlan, humor och erotik i alla avsnitt av böckerna. På ett kreativt sätt ger författaren dig hjälpmedel, funderingar och förklaringar till hur du blir en bättre människa för dig själv. Att du aktivt kan göra val för att förändra din vardag och leva det liv du vill leva. Det är en mycket detaljrik serie med intressanta reflektioner om förhållande, uppoffringar och valmöjligheter.🌟🌟🌟🌟🌟 ” – Jenny Isgren

”Hej, jag vill bara berätta att jag läst max och horan och jag fastnade i varenda så jag inte kunde lägga ifrån mig boken innan jag läst klart hela. Den tredje boken var extra speciell för mig då jag kände igen mig själv i situationer och tänk och hur man upprepar sitt förflutna trots att man vet att utgången kommer alltid bli densamma. Vill också att du ska veta att jag aldrig någonsin tyckt om att läsa och aldrig köpt en bok i hela mitt liv tills jag av en slump fick syn på dina två första som jag kände att jag bara måste köpa och läsa. Tack för otroliga böcker och den öppna sanningen/faktan om livet. 🌟🌟🌟🌟🌟

”Det jag gillar mest med Max serien är spänningen, det kittlande, erotiska och lite råa stilen du skriver på är .🌟🌟🌟🌟🌟 

“Max och horan del 1-3 är lästa. Underbar läsning, lite som porrfilm fast i bokform..🌟🌟🌟🌟🌟 

”Max, en vilsen själ som lever dagen som den kommer. Han super, tar droger och knullar hejdlöst. Försöker uppfylla livet med något nytt hela tiden, han söker hela tiden efter nya utmaningar för att stilla sitt behov för dagen. På en bordell så träffar han Freja. Freja är en prostituerad kvinna som vill synas, bekräftas. Man skulle kunna beskriva Freja som en Max fast i kvinnligt format. Max och Freja finner varandra och det blir en erotisk saga. Det handlar om åtrå, sex och begär. Två vilsna själar som finner varandra och inte kan få nog av varandra. I detta så blandas psykologisk tänkande och beteendevetenskap in. Max och horan är en psykologisk erotisk serie som berör på många olika sätt. En serie som väcker tankar och man känner många gånger igen sig i de olika delar som serien tar upp. Alla vill vi passa in, alla vill vi ha någon. Ingen vill innerst inne vara ensam.🌟🌟🌟🌟🌟 ” – Ida

“Fantastisk, lättläst och bra skrivet! Diskussionen som Max och hans kompis hade tyckte jag var väldigt bra. Det här tyckte jag var Sveriges svar på Mr Grey. Man undrar ju lite hur det kommer att gå för Max. 5 av 5 🌟🌟🌟🌟🌟 

”Köpte ljudboken idag och har redan lyssnat på hela! Intressant perspektiv på sex och bra dialog mellan personerna i boken,gillade prologen!Den väckte något i mig som jag inte kan sätta fingret på, Max och horan kastar en skugga över 50 shades och känns mer realistisk och verklig! Du läste in boken med trovärdighet och en känsla av att man själv var med. Sexuell spänning och härliga dagdrömmar. 🌟🌟🌟🌟🌟 Tack””

”Boken kom igår vid 14 tiden i brevlådan . Jag ha nyss läst ut den fick snabbt in beställa andra delen nu ! Vilken jävla bra bok du skrivit ! Helt fast ! Så nu inväntar jag den andra med spänning jag va bara tvungen dela med mig till dig ! Kan meddela även jag brukat inte vara den som tar tiden till läsa .. men detta va som en drog ! Mycket värt all väntan på den🌟🌟🌟🌟🌟 !!! /My””

Jag köpte ju två böcker, och de bägge två är nu ute på lån för fjärde gången. Jag tycker det var en mycket bra blandning av fantasieggande porr, insiktsfull relationspsykologi och moralutmanande funderingar som bjöds på ur ett trovärdigt egenperspektiv.Helt enkelt jävligt bra, och jag ser framemot nästa del! 🌟🌟🌟🌟🌟 Mvh Lena Strandmark

Varför du bör läsa enligt vetenskapen

Läs för att minska stress
Forskare vid University of Sussex i Storbritannien bedömde hur olika aktiviteter sänkte stress genom att mäta hjärtfrekvens och muskelspänning. Att läsa en bok eller tidning i bara sex minuter sänkte människors stressnivåer med 68 procent.

Läs för att öka sexlust, upphetsning, tillfredsställelse och ge dig själv bättre orgasmer
Sexuell tillfredställelse är en fundamental del för din hälsa och välmående.  En studie visade att nästan en av tre kvinnor i åldern 18 till 59 lider av förlorat intresse för sex.

Förlänger ditt liv
På Yale University följde ett team mer än 3600 vuxna över 50 år i 12 år. De upptäckte att:

*De som läst böcker i 30 minuter om dagen levde nästan två år längre än de som läste tidningar.
*Deltagare som läste mer än 3,5 timmar per vecka var 23% mindre benägna att dö
*Deltagare som läste mindre än 3,5 timmar per vecka var 17% mindre benägna att dö.

Ökar kreativitet
”När vi läser fiktion tränar vi på att hålla sinnet öppet eftersom vi har “råd” med osäkerhet.” – Maja Djikic, psykolog vid University of Toronto.

Transformerar dig
Samma forskargrupp vid University of Toronto bad 166 personer att fylla i ett frågeformulär om deras känslor och viktiga personlighetsdrag som stödjer “the big five.” Efteråt läste hälften av gruppen Anton Chechovs novell ”The Lady with the Toy Dog” som handlar om en man som reser och har en affär med en gift kvinna. Den andra hälften av gruppen läste en liknande facklitteraturversion som presenterades som en rapport från skilsmässorätten. Efteråt svarade alla på samma personlighetsfrågor som de hade svarat på tidigare och många av fiktion läsarnas svar hade förändrats avsevärt. Facklitteraturläsarna genomgick inte detta skifte i självreflektion.

Ökar din empati
I en Harvard-studie från 2013 läste en grupp volontärer antingen litterär fiktion, populär fiktion, facklitteratur eller ingenting. Under fem experiment presterade de som läste litterär fiktion bättre på uppgifter som att förutsäga hur karaktärer skulle agera och identifiera känslor som kodas i ansiktsuttryck. Om vi engagerar oss i karaktärer som är nyanserade, oförutsägbara och svåra att förstå, så tror jag att vi är mer benägna att vara mer intresserade och ödmjuka i verkligheten”.  Huvudförfattaren är David Kidd , en postdoktor vid Harvard Graduate School of Education

Förbättra språkkunskaper
På 1990-talet genomförde Keith Stanovich och hans kollegor dussintals lässtudier för att bedöma förhållandet mellan kognitiva färdigheter, ordförråd, faktakunskap och exponering för vissa skönlitterära och facklitterära författare. De använde sig av (ART – Author Recognition Test) vilket är en stark förutsägare för läsförmåga. Stanovich berättar att det genomsnittliga resultatet av dessa studier var att ivriga läsare, mätt med ART, hade cirka 50 procent större ordförråd och 50 procent mer faktabaserad kunskap. Att läsa både förutspår och bidrar till dessa färdigheter enligt Donald Bolger, som är professor i mänsklig utveckling vid University of Maryland som forskar om hur hjärnan lär sig att läsa.

Vanliga frågor och svar

Hur betalar jag?
Du betalar enkelt och tryggt via klarna

Hur får jag tillgång till ljudboken?
Du får tillgång till ljudboken/ljudböckerna efter köp. I orderbekräftelsen hittar du länkar.

Vad händer om jag inte skulle vara nöjd?
Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd. Skicka ett mejl till tomas@tomas-oberg.se och berättar det inom 30 dagar efter köp. Du skickar tillbaka boken (och står för frakten) och när jag fått boken för jag över pengarna.

FRAKT
Behandlingstiden är 1-2 dagar.
Leveranstid med post 2-3 i Sverige.

Ångerrätt – om du ångrar ditt köp
Full ångerrätt gäller 30 dagar från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur skall varan vara i oanvänt skick och returneras i originalförpackningen. Med oanvänt skick menas att varan är hel och ren och i säljbart nyskick. Du kan dock självklart känna och klämma på varan. Skicka alltid varan tillsammans med faktura eller orderbekräftelse och ange orsak till retur. Vid godkänd retur återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman. Kunden står för returporto. Returadress: Skicka mail till: tomas@tomas-oberg.se för mer information.

Reklamation
Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst via e-post tomas@tomas-oberg.se innan du skickar något. Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returportot. Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

Ogiltiga returer
Är du osäker på om du har rätt till byte eller retur, var god kontakta vår kundtjänst på tomas@tomas-oberg.se . Ogiltiga returer kommer skickas tillbaka till kund mot ett förskott på portokostnaden.

Viktigt – kostnad för ej uthämtad paket
Om du ångrar dig innan du får ditt paket bör du ändå hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss. Vi tar ut en administrativ avgift på 250 kr för ej uthämtade paket. Anledningen är att outhämtade paket innebär stora kostnader för oss och det tar lång tid för paketet att komma tillbaka till oss.

Hur får jag enklast kontakt med dig?
Tomas@tomas-oberg.se

Fjorton goda anledningar att beställa NU

 

 • Du betalar enkelt och tryggt genom Klarna
 • Du får en rabattkod på 25% som gäller alla dina framtida köp
 • Du får ett tryckt/tryckta exemplar (värde 189kr)
 • Du får ljudboken/ljudböckerna gratis (värde 129kr/styck)
 • Frakt betalar du endast 10kr för (värde 59kr)
 • Böckerna skickas från Sverige (Du har dom inom några dagar)
 • Minska stress
 • Öka sexlust
 • Förläng ditt liv
 • Ökar kreativitet
 • Transformera dig
 • Ökar empati
 • Förbättrar ditt språk
 • Pengarna tillbaka garanti – Om du mot all förmodan inte skulle bli nöjd har du pengarna garanti i 30 dagar
Rulla till toppen