FRAKT

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][vc_column_text]Hej under kan du läsa allt du behöver veta om frakt och returer!

FRAKT
Behandlingstiden är 1-2 dagar.
Leveranstid med post 2-3 i Sverige.

RETURER OCH BYTEN

Ångerrätt – om du ångrar ditt köp

Full ångerrätt gäller 30 dagar från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur skall varan vara i oanvänt skick och returneras i originalförpackningen. Med oanvänt skick menas att varan är hel och ren och i säljbart nyskick. Du kan dock självklart känna och klämma på varan. Skicka alltid varan tillsammans med faktura eller orderbekräftelse och ange orsak till retur.

Vid godkänd retur återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman. Kunden står för returporto.

Returadress: Skicka mail till: tomas@tomas-oberg.se för mer information.

Reklamation

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst via e-post tomas@tomas-oberg.se innan du skickar något.

Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returportot.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

Ogiltiga returer

Är du osäker på om du har rätt till byte eller retur, var god kontakta vår kundtjänst på tomas@tomas-oberg.se . Ogiltiga returer kommer skickas tillbaka till kund mot ett förskott på portokostnaden.

Viktigt – kostnad för ej uthämtad paket

Om du ångrar dig innan du får ditt paket bör du ändå hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss. Vi tar ut en administrativ avgift på 250 kr för ej uthämtade paket. Anledningen är att outhämtade paket innebär stora kostnader för oss och det tar lång tid för paketet att komma tillbaka till oss.

Adress
Tomas Öberg
Hagavägen 36
73140 Köping[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]