En man, flera liv

 

"Boken fängslade mig totalt och gav mig sååå mycket!"

 

En man,flera liv

Släpptes 2015/02/15


Jag ville knappt leva längre. Det fanns inget att leva för. Hoppet fanns inte kvar. Allt kändes mest som en evig kamp som aldrig tog slut. Inga drömmar om att uppleva saker.

Mitt liv blev en konstant flykt från mig själv. Jag levde inte, jag överlevde bara. När jag var ute och festade under min drogperiod blandade jag mycket droger och alkohol.

Jag sket i vad som hände eftersom jag ändå inte kände mig levande. Vissa helgnätter när jag kom hem låg jag i min säng helt tyst för mig själv. En natt kommer jag ihåg.

Jag hade aldrig känt mig så övergiven och rädd som när jag låg där helt ensam i sängen. Livrädd för att dö ville jag ringa min mamma. Men jag kunde inte, de gick inte att berätta. Hon visste alltså inte att jag, hennes son var en knarkare och kunde dö i den givna stunden.

Mitt hjärta slog i otakt. Ena sekunden kunde jag inte känna av hjärtslagen och i nästa slog det så fort så de höll på hoppa ut ur bröstkorgen.

De drogerna jag blandat med alkoholen på festen den kvällen var en dödlig kombination. Första gången det hände kändes det som om hjärtat skulle lägga av.

Helt övertygad om att jag skulle dö eftersom jag visste att folk dött av just den blandningen av droger och alkohol. Jag var verkligen livrädd.