BÖCKER

Max, fängslad av dig

“Ett våldsamt förspel
Jag skulle kunna strypa henne direkt men jag väljer att förlänga processen, då blir den mer plågsamt för henne. Likt en Anaconda som kväver sina byten med hjälp av deras desperata försök att ta sig loss och deras andetag, stänger jag hennes luftvägar. Till slut känner jag tre klappningar på armen och det är signalen för att hon ger upp. Jag släpper greppet runt hennes hals. Jag hör och känner hur hon tar ett djupt andetag, precis som det var hennes första någonsin. Hon hostar och andas in djupt några gånger sedan vänder hon sig runt och stirrar in i mina ögon.

Min blick möter hennes med tanken: Jag vann igen och du kommer aldrig att vinna. Hon verkar förstå och energin mellan oss är återställd. Min vilja att vinna försvann snabbt i hennes nya närvaro. Vi säger inte ett ord till under tiden vi ligger och tittar in i varandras ögon. Men båda vet det,att vi precis dansat på en skör tråd mellan liv och död, hat, kärlek, makt och underkastelse.

Hennes händer letar sig runt min rygg och hon trycker sin kropp mot min. Jag känner hennes varma, lena händer smeker längs med min…


Läs

Max & Horan

“Ojoj vilken läsning, sträck läste den då du skriver så jävla bra, när kommer del 2?”  -Stina Paulsson

“Intressant story, ett ämne vi alla har en hållning till, mycket detaljrik, intressanta reflektioner om självkontroll, att behålla sin integritet i ett förhållande, du fasthåller spänningen, jag gillar det jag läste” -Anette Hansen

“Väldigt målande beskrivet och jag upplever inga svårigheter att kunna se handlingen utspela sig i bilder. Jag gillar resonemanget mellan grabbarna om vad en kvinna söker och vad som får henne att lessna samt de fördomar män och kvinnor dras med ang sexindustrin eller är det bara den egna moraliska kompassen som snurrar … Tror att det är en bra ögonöppnare för många i 14-30 års åldern att läsa och sen diskutera kring. Om jag får önska så önskar jag att sexindustrin inte skönmålas heller för det är en smutsig värld med själslig misär bakom fasaden av den lyckliga horan och den glatt betalande kunden.” -Inga-Lill Palm


Läs

 En man, flera liv

“Det är en självbiografi baserad på en sann historia där han delar med sig av sitt liv naket, ärligt och brutalt. Det är en ung mans resa genom relationer, sex, knark, självhat, kärlek, resor, galna äventyr, slagsmål, livet och friheten. Från att själv ha varit mobbad, till att börja mobba, om livet med fylla, knark och självhat men också om drivet som får honom att agera och börja ta ansvar. Han skriver om sitt livs kärlek och hur han hade uppnått exakt det han någonsin drömt om, för att i nästa sekund förlora allt. Hans berättelse når och väcker starka känslor samtidigt som det finns utrymme för egna reflektioner och insikter.”


Läs

Sluta oroa dig och börja leva

Jag vill ge dig chansen att lära dig principer och tekniker du kan applicera i vardagen för att leva ett lyckligare liv, överkomma livets prövningar, svårigheter och få en förståelse för hur du blir en bättre människa.
Om du använder informationen i boken regelbundet kommer det främja ditt arbetsflöde, förbättra din sinnesstämning, lära dig bli bli bättre på att stänga ute distraktioner, medvetanden fokuserar på det som är viktigt och förbättra ditt liv. I boken får du tillgång till en mall och praktiska övningarna som är inspirerade av Stoicismen som i grunden är väldigt simpel men inte lika lätt att leva.


LÄS!