Vi blev ”dealers” och tjänade pengar på sälja droger.

Vi blev ”dealers” och tjänade pengar på sälja droger.

10 minuters läsning.

En dag satt jag och Jojje, som var en av mina bästa vänner, hemma hos honom och pratade om att vi var trötta på att betala ocker priser på drogerna i Köping.

Vi bestämde oss för att leta nya sätt som skulle vara billigare. Vi hittade en kille online som kunde skicka allt till oss i paket. Priserna var en fjärdedel av vad det kostade i Köping, vilket fick mig att börja fundera på att sälja droger också. Jag ville ha in pengar till mitt eget missbruk samtidigt som jag kunde tjäna en hacka. Det kändes som en strålande idé.

Vi gjorde en beställning av honom och några dagar senare kom avin hem i min brevlåda. Jag målade upp en skräckfilm för mitt inre där jag såg hur polisen stod och väntade på mig när jag hämtade ut drogerna. Det tog mig ett par dagar innan jag samlat modet och vågade gå iväg för att hämta paketet. Låt de bära eller brista tänkte jag. Med nervösa steg och en extremt stor klump i magen började jag gå mot mataffären där jag hämtade ut post. När jag klev innanför dörrarna så började jag må riktigt illa. Det var precis som jag skulle spy. Mitt hjärta slog så fort så de kändes som hjärtslagen skulle synas ut genom tröjan. När jag kom fram till kassan log jag och sedan sa jag id-numret. Mitt hjärta började bulta ännu snabbare och hårdare.

Jag försökte spela ”cool”. Rädslan var närvarande och jag ville helst bara springa därifrån.

Tjejen i kassan var trevlig och hon log samtidigt som vi pratade.

Hon kanske trodde jag var nervös för att jag stod där, hörde jag mitt ego säga. Varje dag försökte jag intala mig själv att jag var en hingst och alla brudar ville ligga med mig. Ibland kände jag den känslan men oftast var jag osäker på mig själv.

När hon sedan skulle lämna över paketet till mig gav hon mig ett gigantiskt leende. Det kändes precis som ett leende av: ”Jag vet vad du vet” och det är okej. Jag säger ingenting till någon. Det kan ju inte vara möjligt att hon vet tänkte jag. Jag log tillbaka

med mitt absolut största leende. Hjärtat höll på att galoppera ur kroppen när hon räckte över paketet. Jag tittade snabbt över min axel och runt omkring innan jag tog emot det. Kusten var klar så jag tog paketet och vände mig för att gå där ifrån samtidigt som jag sa:

-Vi ses snart igen!

-Absolut det kommer vi göra, svarande hon direkt.

När jag kom hem kändes det som om ett ton sten släppte från mina axlar. Jag satte mig i soffan samtidigt som jag pustade ut. Min plan var att sälja alla droger för att köpa ännu mera och göra en ‖business‖ på det. Planen ändrades så fort jag öppnade paketet. Det vart som julafton. Knarket blev lättillgängligt för mig. Nu kunde jag bedöva min smärta dagligen. Jag behövde inte plågas av mina tankar på lyckan och känslan av livet som jag hade haft i Australien. Drogerna gav mig en möjlighet att snurra runt i ett tomrum utan känslor och tankar.

“Vissa dagar visste jag inte om jag var levande eller död, men de kvittade eftersom jag kände att jag inte hade något liv i livet”

Jag började senare att sälja till vänner och deras vänner. Mitt ego började övertala mig att jag faktiskt gjorde något bra medan jag sålde. Istället för att betala ocker priser för sina droger kom de till mig, någon de litade på, och fick ett bra pris. Jag tjänade pengar på det. Win Win tänkte jag och det är ju alltid bra.

Jag ville knappt leva längre. Det fanns inget att leva för. Hoppet fanns inte kvar. Allt kändes mest som en evig kamp som aldrig tog slut. Inga drömmar om att uppleva saker. Mitt liv blev en konstant flykt från mig själv.

”Jag levde inte, jag överlevde bara”

När jag var ute och festade under min drogperiod blandade jag mycket droger och alkohol. Jag sket i vad som hände eftersom jag ändå inte kände mig levande.

Vissa helgnätter när jag kom hem låg jag i min säng helt tyst för mig själv. Då kände och hörde jag hur mitt hjärta slog i otakt. Ena sekunden kunde jag inte känna av hjärtslagen och i nästa slog det så fort så de höll på hoppa ut ur bröstkorgen. Första gången det hände kändes det som om hjärtat skulle lägga av. Jag hade aldrig känt mig så övergiven och vilsen som när jag låg där helt ensam i sängen. Helt övertygad om att jag skulle dö eftersom jag visste att folk dött av just den blandningen av droger och alkohol. Jag var verkligen livrädd!

När jag legat där i en timma så insåg jag att de enda sättet för mig att kunna somna är om jag accepterar döden. Jag intalade mig själv att om jag skulle dö den natten så skulle jag bli befriad från det lidande jag kände. När jag accepterat att jag kunde dö så la sig ett lugn inom mig och jag somnade.

drugs-and-alcohol-640x300

_______________________________________________

Vad kan du lära dig från denna ”story”? 

Här är en guldklimp jag fick ur.

Jag ska söka spänning och utmaningar i annat än droger så som resor, surfa, driva företag, föreläsa, uppfylla mina drömmar och utmana min ”tävlingssida” i karriärslivet.

 

Kommentera