Varför började jag knarka?

knarket

Varför började jag knarka?

En föreläsning för er som vill se andra sidan.


“Han är bäst som han är och skall upplevas live. Pang på utan att vare sig försköna eller förminska levererar han det som ska vara så svårt med en lätthet. Hans närvaro är påtaglig.”


Tomas vet exakt vad han pratar om eftersom allt han förmedlar är självupplevt.
Å ena sidan ”Mr Destruktiv” med droger, slagsmål, mobbing och självhat i bagaget.
Å andra sidan en stark vilja att vara fri och gå sin egen väg fylld av hinder och misslyckanden i samma bagage. En strid som pågått inom honom har resulterat i ett lättare bagage och en medvetenhet som genererar framgång.

Rakt, naket, ärligt och utan onödigt tjafs levererar han och vill få dig att fatta att du har all makt över ditt eget liv om du beslutar att det är så. Livet kommer alltid att hända!

Tomas Öberg är idag entreprenör, föreläsare och på gång med sin första självbiografi “Ilska, kärlek och framgång från insidan och ut.”


Referenser


“Så bra och intressant seminarium” – Petra, Triumf glass

Tack för ett himla bra å inspirerande seminarium ” – Eva-Marie,  Göteborgs Högre Samskola

“Nu blir det till att ta sig en tankeställare, var en mycket intressant och spännande kväll. Tack Tomas” – Jessica, Göteborgs stad

“Tack för en inspirerande föreläsning, jag tyckte Tomas bjöd på sig själv och det blev en hel del goa skratt. Mycket bra tajming också” – Maria, JR rörtryckning


Boka en föreläsning nu