Vart jag än gick mötte jag mig?

Vart jag än gick mötte jag mig?

I mitt tidigare liv levde jag igenom mina inre demoner så dem var alltid närvarande
i den yttre världen i form av t ex:

Mig själv och mina handlingar, Negativa och idiotiska situationer, argument, svek, förluster, slagsmål, människor som var som mig, problem, droger och känslor av frustration,ilska,hat,aggression, besvikelse från andra människor riktat mot mig

Eller i mitt inre i form av t ex: Frustration,ilska,hat,aggression,svartsjuka,förvirring, självmordstankar, brist på självförtroende, negativa tankar, självömkan och allt förgiftat tänk jag hade om mig själv och världen.

Så låt mig försöka förstå:

Kan det vara så att jag skulle lära mig “läxor” från den yttre världen som jag senare skulle kunna bärga upp mitt inre med?

Så för att jag skulle förstå och lära mig hur jag skulle ändra på mig och varför så var jag tvungen att gå igenom det?

I grund och botten…drog jag alltså till mig mitt eget elände, lidande och misär genom mitt inre som reflekterades av på mina handlingar, som i sin tur formade min livsstil och livssituation ?

 


vartjagängickmöttejagmig

Jag var alltså koskiten och flugorna”
-Tomas Öberg

 


 

 

 

 

 


 

Gillar du artikeln? då kommer du älska det jag skickar på din mail