Tomas Öberg

Tomas-oberg.se skapades som självterapi

En självterapi där jag försökte förstå mig själv, människor och världen bättre.

Även frigöra mig själv ifrån allt jag kände.. Allt mitt hjärta burit och mitt ansikte dolt genom livet.

Alla obearbetade känslor av hat, bitterhet, skam, ångest, ilska, skuld, frustration, sorg och förvirring. Sanningen var att jag i det flesta stunder hatade mig själv.

Idag lever jag in längre ur självhatet eller ur känslorna av att jag känner mig trasig, att det är något fel på mig, att jag är ovärd, att ingen älskar mig, att jag är värdelös och/eller att jag kommer dö ensam.

Utan i de flesta stunderna trivs jag med mig själv. Vilket har fått mitt driv av att lära, läsa och dela information inom personlig utveckling, psykologi och filosofi att svalna.

Vilket är sorgligt och fantastiskt, men allt har en början och ett slut. Det är där jag är idag utan att veta om det är en ny början eller ett slut.

Men vad jag fått är ett förflutet med erfarenheter, en framtid full av möjligheter och mycket oklarheter. På min blogg gör jag mitt bästa för att ge praktiska idéer och livstråd som inte är värdelösa. Dessa råd och idéer är ofta tagna ur psykologi, fakta, filosofi och det verkliga livet

Tomas Öberg

Jag är författare och har skrivit: En man, flera livMax och HoranMax, fängslad av digMax och horan del 3Max och horan del 4Du och dina känslor – en bok till känslomässig frihet , Ayahuasca, en återföreningen med min förlorade själDu fast bättre – en motsägelsefull bok till självhjälpDe fallna änglarnaStoicismen, bli kvitt din psykiska ohälsaMax och Horan del 5 och Illusionen. I mitt nyhetsbrev delar jag praktiska idéer och livstråd som inte är värdelösa. Dessa råd och idéer är ofta tagna ur psykologi, fakta, filosofi och det verkliga livet

 

Föreläsningar

Jag har haft privilegiet att bli inbjuden att hålla i olika föreläsningar till ungdomar, föräldrar, polis, socialen och företagare.

“Nu blir det till att ta sig en tankeställare, var en mycket intressant och spännande kväll. Tack Tomas”

“Du är en inspiration”

”Väldigt givande föreläsning.”

“Du är ung ändå så klok”

“Mitt barnbarn skulle verkligen behöva höra din story”

BÖCKER:

BLOGG:

PODD: 

MINA SOCIALA MEDIER: 

MIN AMAZON PROFIL: 

Kontakt mig

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande