Om Tomas


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

“Du är ung ändå så klok”

Snabba länkar

  • Föreläsare

Vem är du och vad är det för sida?

Först måste jag berätta något väldigt viktigt: Ta inget av det jag säger seriöst, om du inte vill. Sidan är inte en katalog för vad som är rätt eller fel. En del säger att jag har förändrat deras liv med mina ord. Vissa har sagt att jag räddat dem. En kvinna sa att jag var Jesus som kommit tillbaka till jorden. Hon satt och gav mig en välsignelse efter en föreläsning, det var ganska speciellt och vackert. Jag var så fylld av tacksamhet i den stunden att jag släppte en tår. En herre räckte upp handen på ett utav mina föredrag och sa: Jag tycker du är en idiot.  Min önskan är att du försöker tänka för dig själv, skapar ett liv du vill leva och en person du vill vara. Om du gillar det jag skriver är det fantastiskt, om inte? 👌

Saker som ligger mig varmt om hjärtat

Det som är intressant är att jag i vissa stunder känner ett starkt förakt till att göra dessa saker. Anledningen till det, tror jag är att jag gillar att förbättra mig själv, tävla och har ibland helt orimliga krav på mig själv. Detta kan göra att jag plågar mig själv väldigt mycket ibland.

Jag gillar att hjälpa och utbilda andra människor, surfa, träna, läsa, lära mig nya saker, skriva, utmana mig, umgås med vänner, resa, jobba på mitt egna företag och äventyra!

Varför skriver du om det här?

Genom föreläsningar och min första bok har jag förstått att människor uppskattar mina idéer, tankar och historier om mitt liv. Mitt skrivande är först och främst för mig själv, jag ifrågasätter min tro, världen, människan och samhället samtidigt som jag vill underhålla mig själv. Om mitt sätt att skriva funkar ska de läsas mer som en konversation än en text. Som ett samtal du haft på småtimmarna med någon som varit med om mycket, gillar att prata och kan berätta.

Mina texter kommer inte måla upp varje detalj eftersom jag själv inte är medveten om dem. Det kanske till och med finns något grammatikfel som både jag och min korrekturläsare missat eller valt att missa.

En sak jag kan lova är att du kommer få en djupdykning i mitt hjärta och hjärna. Jag skär upp bröstkorgen med en skalpell och tar ut hjärtat åt dig. Du får även studera mina tankar på nära håll. Hur jag vänder, vrider och bryter ned dem och min största önskan är att du ska bli underhållen, till och med skratta, bli nyfiken, kunna undersöka, känna och tänka själv.

Det sägs att du är en författare, har du skrivit någon bok?

Mitt bokskrivande började med ett samspel i en bok som hette Tokklokbok som släpptes 2015. Samtidigt skrev jag på min egna En man, flera liv som släpptes 2016, Max och Horan släpptes 2018/11/1 och  nu släpper jag Max,fängslad av dig 2019/6/22

Vad gör du när du inte skriver?

Tränar, jobbar, surfar, utmanar mig själv, reser, umgås med vänner, läser, sparar på min frihetsfond. Jobbar heltid på ett ”vanligt jobb”.

Lever du på ditt skrivande?

Jag tjänar pengar på mitt vanliga jobb. Det gör så att jag kan ställa mat på bordet och fortsätta skriva. Jag har ingen annonsering på min sida, jobbar inte för någon tidning,
magasin eller har inget förlag i ryggen. En dröm jag har är att kunna leva på mitt egna.


Vad säger personer som sett mina föreläsningar?


“Du är ung ändå så klok”

“Du är en inspiration”

“Mitt barnbarn skulle verkligen behöva höra din story”

“Nu blir det till att ta sig en tankeställare, var en mycket intressant och spännande kväll. Tack Tomas”

“Väldigt givande föreläsning.”

Media