Om Tomas

Genom mina föreläsningar, blogg inlägg, böcker och Poddar har jag förstått att människor uppskattar mina idéer, tankar och historier. Mina ord är inte en katalog för vad som är rätt eller fel utan mitt hopp är att du börjar tänka, skapa ett liv och en person du vill vara. Det mesta av informationen på hemsidan är tillgängligt helt gratis, men det mest transformativa är endast tillgängligt för medlemmar.

Vem är Tomas?

En person som är intresserad av utveckling fortsätter att utvecklas. Därför kan jag inte säga “den här är jag” eftersom jag ändras. Något som inte ändrats på flera år är några egenskaper jag ser upp till. Dessa egenskaper är ambition, vara kapabel, agera, lösningsfokuserad, ödmjuk, ha självdistans, möjligheten att se saker ut ett positivt perspektiv, öppensinnad, kreativ, ärlighet och möjligheten att inspirera människor.


  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Snabba frågor

  Saker som ligger mig varmt om hjärtat

  Jag gillar surfa, träna, läsa, lära mig nya saker, skriva, utmana mig, umgås med vänner, resa, jobba på mitt egna företag och äventyra. Det som är intressant är att jag i vissa stunder känner ett starkt förakt till att göra dessa saker. Anledningen till det, tror jag är att jag gillar att förbättra mig själv, tävla och har ibland helt orimliga krav på mig själv.

  Varför skriver du om det här?

  Genom föreläsningar och min första bok har jag förstått att människor uppskattar mina idéer, tankar och historier om mitt liv. Några säger att jag har förändrat deras liv med mina ord. Vissa har sagt att jag räddat dem. En kvinna sa att jag var Jesus som kommit tillbaka till jorden. En herre räckte upp handen på ett av mina föredrag och sa: Jag tycker du är en idiot. Som du ser har vi har alla vår egen uppfattning så jag läs gärna och bilda din egen.
  Mina ord är inte en katalog för vad som är rätt eller fel. Mina texter kommer inte måla upp varje detalj eftersom jag själv inte är medveten om dem. Det kanske till och med finns något grammatikfel som både jag och min korrekturläsare missat eller valt att missa. En sak jag kan lova är att du kommer få en djupdykning i mitt hjärta och hjärna. Du får studera mina tankar på nära håll. Hur jag vänder, vrider och bryter ned dem och min största önskan är att du ska bli underhållen, till och med skratta, bli nyfiken, kunna undersöka, känna och tänka själv för att skapa ett liv du vill leva och en person du vill vara.

  Det sägs att du är en författare, har du skrivit någon bok?

  Mitt bokskrivande började med ett samspel i en bok som hette Tokklokbok som släpptes 2015. Idag har jag skrivit och släppt fem egna böcker. Jag har sålt tusentals böcker av dessa och jag har lärt mig massor eftersom jag gjort de mesta misstag man kan tänkas.

  Mina böcker:

  En man, flera liv (2015/2/22)
  Max och Horan (2018/11/1)
  Max fängslad av dig (2019/6/22)
  Max och Horan del tre (2019/12/1)
  Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp  (2020/04/30)
  Max och Horan del fyra (2020/10/30)
  Du och dina känslor, en bok till känslomässig frihet (2021/03/30)

  Vad gör du när du inte skriver?

  Tränar, jobbar, surfar, utmanar mig själv, reser, umgås med vänner och läser.

  Länkar


  Böcker: En man,flera liv ,Max och Horan, Max fängslad av dig , Max och horan del 3, Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp , Max och Horan del fyra och Du och dina känslor, en bok till känslomässig frihet

  Kurser: Skrivkurs

  Blogg: Läs här

  Podd: Lyssna här

  Mina Sociala Medier: Facebook  & Instagram

  Min amazon profil: Författare profil

  Media

  Vad säger personer som sett mina föreläsningar?


  “Du är ung ändå så klok”

  “Du är en inspiration”

  “Mitt barnbarn skulle verkligen behöva höra din story”

  “Nu blir det till att ta sig en tankeställare, var en mycket intressant och spännande kväll. Tack Tomas”

  “Du är ung ändå så klok”

  “Väldigt givande föreläsning.”