Coaching inom skrivande

Personlig coaching inom skrivande

Personlig coaching inom skrivande, marknadsföring och försäljningMedier jag synts i

Skrivcoach

Jag började inte att skriva varje dag utan lite då och då eftersom jag inte kände att jag hade tid. Detta var egentligen bara en ursäkt då jag lät min hydra bestämma över mig.

Efter en månad fick jag idén att jag ville prova att skriva en egen bok.

Det var en bok jag inte hade en aning om hur jag skulle skriva, om jag någonsin skulle skriva klart den, hur lång den skulle vara, hur många kapitel den skulle ha, vad namnet på boken skulle vara, hur framsidan skulle se ut, hur jag skulle trycka den, var jag skulle sälja den, vad folk skulle tycka och tänka om den eller om jag ens var “bra nog” att skriva en bok.

Där och då började jag skriva på boken En man, flera liv. De första veckorna som jag skrev på boken kändes som flera år. En vacker dag som egentligen inte var speciellt vacker utan en deppig, regnig novemberdag blev jag klar med första kapitlet.

Dagen lyftes upp av att jag äntligen skulle skicka in första kapitlet till boken En man, flera liv för korrekturläsning.

Ett kapitel jag tyckte var klart för att bli en del av en bok. Den sista tiden hade jag stirrat mig blind på texten. Den följde med mig i min vardag och hemsökte mina drömmar men när jag skickade iväg texten kändes allt mycket bättre.

Det var som om en liten solstråle träffade mitt ansikte och jag kände en våg av värme.

Någon vecka senare fick jag tillbaka min text. Jag satt i samma rum som då jag var klar med kapitel ett men nu med ett hopp om att kunna skicka iväg kapitel två. I samma stund som jag öppnade dokumentet såg jag att det var fullt med kommentarer och röda markeringar!

De röda markeringarna eskalerade som en lavin och det kändes som om jag var tillbaka i skolan. I skolan var alla mina uppsatser fyllda med röda markeringar. Då var det så mycket röd färg att det lika gärna kunde ha varit röda papper. Min grammatik var inte ett dugg bättre nu, kanske till och sämre. Efter att lavinen av röda markeringar lagt sig såg jag sanningen.

TRE HUNDRA röda markeringar på tjugo sidor som jag hade känt var klara för att bli en del av en bok!

Det var stora hål, som kratrar i berättelsen. Meningar och paragrafer satt på fel ställen och grammatiken..Felstavningar precis överallt och jag blandade alla tidsformer hej vilt. Vissa meningar innehöll tre olika tidsformer.

Om någon i Vilda västern hade läst min text hade de kanske tänkt ”Vad fan är det här?”

Texten var totalt laglös, skriven av en totalt ordblind, talanglös man som hade problem med att berätta i ord.

Jag kunde inte stava, berätta och var ordblind. Någon i det laglösa Vilda Västern hade säkert sagt ”Det här är totalt laglöst!”

Hydran höll på att vinna över mig

Jag trodde inte mina ögon när jag satt och scrollade igenom dokumentet, jag räknade alla markeringar igen. Det var fortfarande trehundra.

En stor del av mig övervägde att ta bort skiten, lägga ner projektet och aldrig prata om det igen men av någon anledning tog jag tag i texten.

Det var ett underverk eller så kanske jag var för envis för mitt eget bästa! I efterhand vet jag att det var för att jag fick hjälp. Du kan precis som jag även slutföra din dröm om att skriva din bok!

Jag gick igenom alla kommentarer och skickade in kapitlet igen. Nu, nu var det klart för att bli en del av boken! Hoppet var på topp tills jag fick tillbaka det med 150 röda markeringar. Gången efter var det 75 markeringar och sedan ungefär hälften av det. Det var inte bara första kapitlet som var som ett rött papper utan alla.

Det var ett fram- och tillbakaskickande av alla kapitel tre eller fyra gånger. Till slut blev det en bok men jag hade inte klarat det utan hjälp, stöttning och verktygen jag fick.

Idag har jag skrivit och publicerat sex egna böcker;

En man, flera liv (2015/2/22)
Max och Horan (2018/11/1)
Max fängslad av dig (2019/6/22)
Max och Horan del tre (2019/12/1)
Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp (2020/4/30)
Max och Horan del fyra (2020/10/30)

Under 2021 kommer jag även att ge ut böckerna: Du och dina känslor, en bok till känslomässig frihet och Max och Horan del fem. Min böcker representerar inte enbart en stil utan jag skriver både fiktion, fakta och självbiografiskt. Böckerna har sålts i över tio tusen exemplar. Mina ord skapar en förändring precis som rösten inom mig sa. Det här berättar jag inte för att skryta, utan för att visa vad som är möjligt om du bestämmer dig, vågar och tar hjälp.

Några saker du kan få hjälp med

 • Skrivtips och mindset gällande skrivande.
 • Lära dig skriva enkelt utan att krångla till det i onödan.
 • Få idéer och tips på hur du hittar och förstärker din skrivarröst.
 • Hjälp att klargöra och få bort ”gissningar” och ”osäkerheter” från ditt skrivande.
 • Få reda på hur du ska hantera “writers block” och använda din inre kritiker till din egen fördel.
 • Praktiska tips och metoder som du kan implementera direkt i ditt skrivande, för att göra det enklare och roligare.
 • Hjälp att bli mer framgångsrik och självsäker i ditt skrivande.

Priser för personlig coaching


1 x 40min coaching samtal 689kr
3 x 40min coaching samtal 629kr/per gång
6 x 40min coaching samtal 599kr/per gång

Det finns även andra paket som kvartal, halvårs, helår och grupp. Och om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd med vårt första samtal, får du pengarna tillbaka.

100% pengarna tillbaka garanti

Intresserad?

Boka en kostnadsfri konsultation

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande