Dröm dig bort med en sensuell, psykologisk, filosofisk och eggande läsning

 2020/10/30

Jag tog upp en isbit från skålen och la den i munnen, temperaturen i munnen gick från väldigt varm till kall. Stunden min kalla tunga nuddade henne bröstade hon upp sig och jag såg hur hon rös. Hela hennes kropp blev knottrig och den njutning som sköljdes genom hennes kropp avslöjades i Frejas leende hon fick på sina läppar. Det var ett leende som besvarat något hon tänkt på länge eller velat gjort. Som om att det var mitt i prick. Jag tog ut isbiten ur munnen och strök den långsamt och försiktigt från troskanten till hennes mun som hon öppnade. Min tunga vandrade exakt samma väg som isbiten tagit och när jag kom upp till hennes läppar möttes dem och våra tungor. Stunden de möttes kändes så rätt att det måste varit rätt. Jag satt över hennes höft och en av mina händer räckte sig efter en ny isbit medan våra tungor lekte. Freja kände min kuk genom kalsongerna, att den var stenhård och plötsligt hur kallt det blev på sidan av hennes mage. Den nya isbiten drog jag längs hennes läppar för att låta den vandra nedåt igen. Hon rös eftersom jag strök en isbit längs sidan av hennes kropp. Jag ville att varje centimeter av henne skulle bli upphetsad och rörd. Isbiten stoppade jag in i min mun och lät mina läppar försegla hennes, isbiten dansade mellan våra munnar. I stunden jag hade den tillbaka i min reste jag mig upp igen. Hon försökte följa efter men satt fast. Jag tryckte ned henne i sängen och slickade från halsen och hela vägen ned till bh:n som jag sen knäppte loss. När hennes fylliga bröst släpptes loss lyste bröstvårtorna och de var stenhård. Jag tog isbiten i handen och drog runt hennes bröst och nuddade en av hennes bröstvårtor med den. Hon bröstade upp sig samtidigt som min tunga ersatte isbiten, min tunga som jag slickade runt bröstvårtan. Freja skulle både få en njutning av kyla och värme. Jag såg hur hon snurrade runt sina händer i repet för att hon inte visste vad hon skulle göra. Freja var nu så kåt att hon höll på att explodera och jag hade precis börjat.
– Får jag se dig, stönade hon fram.
– Inte än, sa jag och slickade från brösten till naveln och ned till troskanten. Jag stannade över troskanten, tog tag i trosorna med båda händerna och drog ned dem medan min tunga följde efter och ned precis bredvid fittan. I ljumsken, insidan av låret, vaden och sen slängde jag iväg hennes trosor. När jag närmade mig fittan med den kalla tungan var hon förlorad. Förlorat i ett hav som vi båda nu simmade i och var redo att drunkna i tillsammans. När jag skulle slicka på hennes fitta slickade jag istället på andra sidan och ut på ljumsken för att slicka vidare ned på låret och vaden.

Vad säger testläsarna om boken?

Vad tyckte du?
Boken var helt FANTASTISK!!! jag valde att Inte sträck läsa den för en gångs skull utan tog lite i taget för att analysera, tänka och ta till mig. Jag älskar sättet hur du blandar in psykologi och människors tänkande Och agerande. Ska skriva ihop mer imorgon sagt de förr o säger de igen, du är ta mig tusan bäst Tomas. 🌟🌟🌟🌟🌟

Hade du någon favoritdel i boken? (vilken och sida?)
Det är svårt att peka ut en viss favoritdel då boken är så välskriven och varje kapitel i boken har ett underliggande viktigt budskap. Kapitel 28 tycker jag är väldigt viktigt och sant om vad som händer i vårt samhälle, hur folk behandlar varandra. Mäns sätt att kränka för att visa att dom tycker om någon. Hela det kapitlet väckte mycket tankar och känslor. Hela boken väcker tankar och känslor.

Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”? (vilken och sida?)
Sex scenen i kapitel 5 och 6 var riktigt het, dock tycker jag att alla sex scenerna är heta, detaljerika och man känner nästans av närvaron och känslan i kroppen. Jag älskar alla detaljer i ditt skrivande, hur du målar upp allt så att man får en helhetsbild av vad som sker mellan Max och Freja.

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Om jag skulle beskriva boken med tre ord så skulle det vara: psykologisk, erotisk och fantastisk! Det är svårt att beskriva en så fantastisk bok med bara tre ord då det är värd så mycket mer, stora ord.

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien?
Jag har läst hela Max serien flera gånger och jag älskar dom.

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Max och horan 4 tycker jag var mer känslosam, man kände hur dom två känner så starkt för varandra och inte vill vara ifrån varandra en enda sekund. Jag tycker att den är otroligt bra och du har verkligen fångat allt, du har talang för detaljer i ditt skrivande Tomas och det gör att man rycks med och tar till sig varje ord på en helt ny nivå. Boken ger kunskap och tankar.

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
Jag kommer absolut att förboka boken och jag har redan nu rekommenderat vänner att köpa den så fort den släpps/om den släpps men det hoppas jag ju självklart på att den gör. Ditt skrivande är något som alla borde få ta del av att läsa då du berör så viktiga psykologiska ämnen om människors agerande och tänkande. Sist men inte minst, du är en stjärna på författar himlen! Du är bäst!!!

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
Jag har redan nu rekommenderat vänner att köpa den så fort den släpps/om den släpps men det hoppas jag ju självklart på att den gör. Ditt skrivande är något som alla borde få ta del av att läsa då du berör så viktiga psykologiska ämnen om människors agerande och tänkande.

– Ida


Vad tyckte du?
Wow. Än en gg vilken bok kunde inte sluta med denna heller.  Den ger en  många svar på sitt eget tänkande i livet . Och jag tycket Max och Freja är som gjorda för varandra . Man ligger här  och suckar och tänker att man själv skulle vilja hitta den mannen en dag .Tack för ännu en otroligt bra skriven bok. 🌟🌟🌟🌟🌟

Hade du någon favoritdel i boken?
Ja  fast skulle vilja säga  flera 

Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”?
58 det var en sådan wow känsla att läsa. Den biten , försoning sex men ändå känd de som att man själv lever sig in i den .

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Ärlighet, psykologisk . Kärleksfull

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien ?
Jag har alla dina böcker och läst dom med

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Jag tycket denna gav mycket mera tank mässigt .Jag stanna upp flera gg i läsningen och tänkte . Ja fy vad sant skrivet så är de ju

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
Själv klart jag vill de !!

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
Ja det har jag min bror skulle behöva läsa dina böcker

– Ellen


Vad tyckte du?
Grattis till ytterligare en fantastisk bok!!  Jag har fått min fantasi stimulerad med målande beskrivningar, min lust upphetsad, en önskan att få uppleva det Freja känner och en viss avund. Jag ler missmodigt igenkännande när jag läser om domaren och försvarsadvokaten. Oron kryper i kroppen och jag manar mig själv att läsa fortare för att få svar. Känslan av ovisshet och förtvivlan vid utekvällen, de bådas fullständiga ångest. Boken lämnar mig med längtan, tomhet, saknad för samhörigheten till dessa individer jag lärt känna under alla böckerna men framförallt med en enorm insikt i vad jag själv kan göra för att påverka och förbättra mitt eget liv.🌟🌟🌟🌟🌟

Hade du någon favoritdel i boken? (vilken och sida?)
Det som gav mig mest ångest, när Max väntar och Freja inte kommer, s.41-42

Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”? (vilken och sida?)
Hetast enligt mig, ”repen, ögonbindeln, isen” scenen

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Lustfyllt. Insiktsfullt. Berikande.

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien?
Ja

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Mer psykologiska aspekter. De är många och sanna och för att hänga med får man anstränga sig, vilket inte är en nackdel.
Men visst, det kan även bli lite tungrott om läsaren mest är ute efter de erotiska delarna.

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
Självklart! Och jag hoppas bok V börjar med sanning

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
Det har jag absolut, en kvinnlig barndomsvän som kan relatera till många för att inte säga alla delar…

Veronica


Vad tyckte du ?
Boken är precis lika bra som de tre första 😊, om inte till och med bättre. Denna gång valde jag att inte sträck läsa boken, då jag inte vill att den skulle ta slut… Upplevde det lättare att följa med i handlingen på ett mer djupare plan denna gång än de tre förra. Vet inte riktig varför det är så, men något har förändrats i ditt sätt att skriva. Tycker om handlingen i boken den har ett annat djup, lätt att föreställa sig och sätta fart på sin egen fantasi. De delar i boken där man mer får följa med i karaktärernas tankar lite hit och dit, så som tankarna går när man funderar vad spännande på ett nytt sätt. Fick mig själv att börja funder på lite olika saker i mitt eget liv. Den röda tråden som finns i boken/böckerna är något jag uppskattar, vilket är en stor del till att jag tycker om att läsa. Avslutningen i denna bok på de sista sidorna var bra en härlig mix, som får ens tankar att genast tänka kommer det komma en femte bok…?🌟🌟🌟🌟🌟. “

Hade du någon favoritdel i boken? (vilken och sida?)
När Max och Freja är på sjukhuset och besöker Max mamma och då framför allt den del där man upplever det som händer mellan Freja och Max mamma Nina, kapitel (19-framåt) har ingen sid nr.

Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”? (vilken och sida?)
Den som beskriver scenen i sovrummet där Freja blir både fastbunden och får ögonen övertäcka när Max leker med isbitar över hennes kropp, sidan/kapitel (minns tyvärr inte)

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Sensuell, ger insikt och är lekfull.

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien?
Ja, allihop.

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Upplever en förändring i sättet du beskriva händelser (både sex scenerna och de tankar karaktärerna har)  på hur mer ingående sätt i hur allt beskrivs, men sen är det något med språket som har förändrats till det bättre. Upplever den mer lättläst även när det är en större textmassa med olika tankar hos karaktärerna. Lättar att följa med i handlingen och själv föreställa sig en fortsättning, där det inte i detalj beskrivs hur nästa steg bli.

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
 Ja, gärna.

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
 Ja, några som jag tro också skulle uppskatta böckerna/boken.

Jeanette


Vad tyckte du?
Då har jag läst din bok idag. Och som vanligt det gå inte att sluta läsa när man börjat. Vet ju att det kommer mera för du kan ju inte sluta nu.Tycker det va mycket bra om rädsla i slutet .Stämmer med verkligheten. Och att vara fri göra vad man vill.och att vara lite friare,gladare. 🌟🌟🌟🌟🌟

Hade du någon favoritdel i boken? (vilken och sida?)
Tycker hela boken är bra 


Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”? (vilken och sida?)

Alla är bra sätter igång fantasin

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Fängslande  spännande. Intressant  

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien?

Ja

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Att man får följa Max å Freja på deras resa i relationen 

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
Ja

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
Absolut!

– Katarina


Vad tyckte du?
En levande beskrivning av lust och känslor. Du får följa bokens karaktärer in på djupet. Återkommande i boken är intressanta diskussioner mellan karaktärerna.Med boken så lockas man in i en annan värld….. Nästan så man känner att man ” är ” Freja…..Sexscenerna var hett beskrivna! Känner en känsla av tomhet nu när jag läst klart boken…Vill börja på del 5🌟🌟🌟🌟🌟. “

Hade du någon favoritdel i boken? (vilken och sida?)
Kap.19 Berör på djupet

Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”? (vilken och sida?)
Kap.6 s.17-19 Isbiten   Kap.24 s.86-92 sex i duschen på sjukhuset

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Djup, inlevelseförmåga och lust

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien?
Ja! har läst alla böcker i Max-serien!

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Med boken så lockas man in i en annan värld….. Nästan så man känner att man ” är ” Freja. Samtidigt som det kan bli lite ” rörigt” ibland när både Max och Freja är skrivet i ” Jag-form “

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
Ja! Tack! Då vill jag förboka….

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
Absolut! Jag har redan rekommenderat dina tidigare böcker till en vän

Ulrika


Vad tyckte du?
En mycket bra bok med många kloka, eftertänksamma ord och fylld med sexiga, lustfyllda inslag, jag sträckläste den.  Stort tack Tomas, var rädd om dig. 🌟🌟🌟🌟🌟

Hade du någon favoritdel i boken? (vilken och sida?)
Sjukhuset

Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”? (vilken och sida?)
Ögonbindel och isen som börjar på sida 19

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Sexig, eftertänksam, lättläst

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien?
Ja

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Jag tycker bäst om den här, jag känner mig närmare Max o Freja, den känns mer ”äkta” o verklig.

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
Det måste bli en bok och ja, jag vill förboka den

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
Jag rekommenderar alla dina böcker till min äldsta dotter

– Ingela


Vad tyckte du Lena-Marie?

Hade du någon favoritdel i boken?
Sjukhusscenen, den va djup och påminner mig om att fokusera på de positiva. Glöm alla duster när livet hänger på en skör tråd och fokusera på det man vill minnas. Ta chansen att berätta på vilket sätt personen lyft dig, om det inte gjorts innan.

Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”?
Sidan 59-61 och kapitel 24. Galet hett med självkontroll, vilket är sällsynt.

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Sensuell, genomtänkt & galet het!

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien?
Jag har läst alla tidigare böcker i Max serien.

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Den fjärde boken va djupare, mer djupa känslor och hetare sex. Något som behöver växa fram i en relation och inte går att känna i en tillfällig relation eller när relationen saknar känslor från något håll.

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
Det här blir en bok och jag vill absolut förboka den!

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
 Jag skulle rekommendera boken till min vän Andreas


Vad tyckte du?
Började läsa med en nästan barnslig iver och förväntan för att äntligen få följa Max och Freja igen och se vad som händer med deras förhållande.
(Har ni möjlighet så läs del 1-3 igen innan,för det blir ett härligt aha-marathon att kunna fortsätta med nästa del DIREKT,istället för att vänta månader på nästa.) Tja…blev verkligen inte besviken! Tomas raka,insiktsfulla och detaljrika skrivande gjorde att innan boken var slut hade jag blivit kåt(tro FAN annat!),förbannad,berörd och tankfull. Kanske inte direkt i den ordningen och vissa känslor kommer tillbaka i omgångar, fast det bästa är ju liksom att det kommer en del till!! Så…Vill du följa med på denna känsloresa? Varsågod och LÄS! Hoppas du får en trevlig läsning och som sagt, Det har varit ett rent nöje så hör gärna av dig igen om du vill ha min hjälp. 🌟🌟🌟🌟🌟

Hade du någon favoritdel i boken? (vilken och sida?)
Favoritdelen är nog när dom är och hälsar på hans mamma på sjukhuset. Hela den delen, från när dom åker dit och framåt.

Var någon av sex scenerna “bättre/hetare”? (vilken och sida?)
Fastnade för dusch scenen på sjukhuset. Hade inga problem att leva mig in i den och blev lika jäkla frustrerad som Freja när han inte avslutade utan gick därifrån! 😂

Om du skulle beskriva boken med tre ord vilka skulle det vara?
Detaljrik, tändande, insiktsfull.

Har du läst dem tidigare böckerna i max serien?
Stolt ägare till allihop. 👍🏻

Om du jämför den med de tidigare böckerna i Max serien? vad tyckte/kände du?
Dom tidigare var enklare i sitt språk och förvarje del utvecklades ditt sätt att skriva..
I den sista nu lite för mycket utläggande i skriveriet för att beskriva saker hur personerna tycker och tänker.

Om det blir en bok skulle du vilja förboka?
You bet!

Har du en vän du skulle rekommendera den till?
Har redan rekommenderat dina böcker till diverse människor i mitt liv. 🙂👍🏻

– Louise?


Vad tyckte du?
“Hej, och tack för att jag fick förhandsläsa Max och horan IV 😍 Gillar sättet som du skriver på, det är precis som att man får den berättad för sig och du beskriver allting med sån inlevelse så blundar man så är man liksom med i boken… Tyckte den här boken var mer känsloladdad, jag blev mer berörd av hur man känner kärleken mellan Max och Freja men frustrerad över att de inte berättar för varandra hur de egentligen känner. Att det “råkade” halka ut ett – jag älskar dig från Freja var lite som en bekräftelse även för mig😉. En annan sak i boken är att de djupa tankarna som kommer under Davids närvaro gör att man stannar upp i sig själv och begrundar. Gillar kasten mellan filosofi, psykologi och ren närhet. Blir lika besviken varje gång boken tar slut, men ser fram emot fortsättningen i nästa 😍 Hoppas att det kunde bli en film utav dem tillslut, skulle gärna se dig i rollen som Max  🌟🌟🌟🌟🌟. “

– Ulrika


Vad tyckte du?
“Längtar till boken kommer ut i handeln och kommer att köpa den illa kvickt!!!
Det som jag uppskattar mycket med boken eller hela serien är den psykologiska delen och man kan reflektera tbx till sig själv hur man fungerar i relationer och ev att man får en tankeställare. Boken är väl skriven med nästan målande berättelse. som sätter fart på tankarna. Gillar att författaren använder ord och beskrivning som många andra inte ens skulle ha tanken att nämna i text, välkommen till modern tid talet och bort med förklädda ord på erotik/sex…..Boken (eller alla delarna ) är väldigt lätt lästa och jag hade svårt att sätta gränsen för stopp, läser lätt början till slut. 🌟🌟🌟🌟🌟”   – Petra


Vad tyckte du?
TACK TOMAS för att jag än en gång fått förmånen att testläsa en av dina fantastiska böcker. I den här boken har du överträffat dig själv. Den är kryddad med från kapitel 1 till ordet SLUT . Boken gav mig många aha upplevelser som värmer, skrämmer, fascinerar. Den ger spänning, vilket gör att JAG känner glädje sorg, frustration, empati, försoning, hopp,  förtvivlan och förväntan. Du slår sönder men även förstärker fördomar. Du kittlar mina sinnesstämningar och samhällsspeglingar som jag bara vill ha mer o fler av. Det hjälper mig att hitta min egen utveckling och var jag befinner mig just nu. Vilket jag mer o mer gör för varje tanke som du ger. Och jag får minst två olika sett att värdera mina tankar men på. Även lösningar hur jag skulle vilja göra om situationen var min på ett nyttigt och suveränt  sätt. O en konst som du till fullo bemästrar som alltid bygger du genom att växelvis ta fram fakta och många olika känslor som du inte tidigare berört men som du sätter på pränt. Känner att jag rycks med i varje stavelse hur du genom ditt sätt att skriva och lägga orden får mig att fundera, omvärdera förstärka. Du är en sådan  lysande stjärna och detta har inte på något vis  försämrats snarare tvärtom. Du tar en genom höga berg och djupa dalar utan att döma men att våga  pröva om vingarna bär. Vilket det gör även om seglasten fortfarande svävar lite hit o dit och att var o en får lägga sina egna värderingar o känslor. Det är i mitt tycke en suverän samlig karaktärer. Där varje individ som läser själv får bolla med sina värderingar. Alla får komma till tals med synpunkter, ifrågasättande både av sig själv men även var motparten. Kram o tusen tack än en gång för en underbar fantastisk bok. Väntar med spänning på del fem. 🌟🌟🌟🌟🌟 – Eva


Hur många delar blir Max?
Jag vet faktiskt inte, just nu skriver jag på del sex

Vart hittar du inspirationen till Max
Mycket plockar jag från mitt egna liv

Media


.

14 GODA anledningar att förboka NU

Du får bla produkter värde 496kr för (199kr), pengarna tillbaka garanti + en chans att vinna en middag

1 .Läs garanti – Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd kan du skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka i upp till 30 dagar

2. Du får boken direkt till dörren (värde 69kr)

3. Du får ett tryckt exemplar (värde 189kr)

4. Du får e-boken gratis (värde 89kr)

5.  Ljudboken är inkluderad gratis (värde 149kr)

6. Du tävlar om en middag tillsammans med mig

7. Över 5000 personer har köpt Max serien

8.Om du gillade Max del 1,2, 3 kommer du älska del 4!

9. Om du är intresserad av en erotisk, psykologisk, filosofisk och eggande läsning är det boken för dig!

10.Du får insikt i hur vissa män tänker

11.Du får ett värde av 496kr (för 199kr)

12. Det är endast dem 1000 första som förbokar som får erbjudandet!

13. Du får en rabattkod på 25% som gäller alla dina framtida köp

14. Du får tillgång till videon “Jag svara på läsarnas frågor om Max serien” (skickas till din mejl 2020-08-01)


 • Max & Horan del 4 + Max och Horan del 3 (förbokning – släpps 30/10/2020)

  kr298.00 Lägg i varukorg
 • 2 X Max & Horan del 4 (förbokning – släpps 30/10/2020)

  kr298.00 Lägg i varukorg
 • Max och horan 4

  Max & Horan del 4 – (förbokning – släpps 30/10/2020)

  kr189.00 Lägg i varukorg