Max, fängslad av dig

Dröm dig bort med en njutbar, eggande, rå, filosofisk och psykologisk läsning
Max fängslad av dig

– Nu ska jag binda fast dig, sa jag med en ton utan känslor.

Hennes atletiska former väckte lusten inom mig. Hon var mer än redo, det lyste i hennes ögon av längtan, lust och förväntan. Det var inte så konstigt eftersom jag fick henne att komma som hon aldrig gjort förut. Alla hennes orgasmer var mina, hon visste det och hon ville ha mer, mycket mer. Jag knöt fast hennes händer i repet som satt fast i sänggaveln. Sårbar och försvarslös låg hon nu framför mig.

Törsten av lust fick mig att dras till henne och våra kroppar möttes. Jag kände värmen av hennes kropp på min och hur hon reagerade på varje liten smekning jag gjorde. Mina händer spelade på hennes kropp likt Beethoven spelade sina symfonier felfritt på ett piano inför en fullsatt operasalong.

När jag kysste och slickade på hennes hals andades hon tyngre och ryggade upp samtidigt som hon spände armarna och lindade in sina egna händer mer i repet som satt runt hennes handleder. Jag såg pulsådern som stack ut och tanken att slita ut den med tänderna var närvarande. Det var inte ett förakt mot henne utan skönhet.

Skönheten som fick människor att bli totalt förgiftade och till slut blinda av sina handlingar. En som fick folk att bryta band som skulle varit en livstid, som skapade hat, avundsjuka, svartsjuka och födde handlingar av ondska och ord som inte kunde beskrivas. Den skönheten låg framför mig och jag ville bara förgöra den.

Inte för min skull, utan för alla som fallit offer för den. Istället för att slita ut pulsådern fortsatte jag att slicka och kyssa på hennes hals. Min tunga letade sig ned mot hennes mage…


Vad säger några läsarna om Max, fängslad av dig?

“Tomas du är en lysande stjärna på författarhimlen och jag gillar verkligen vad och hur du skriver 🌟🌟🌟🌟🌟

”Jag kunde leva mig in i boken som om de var verklighet, så oerhört fängslande läsning Fortsätt skriva Tomas du e grym.🌟🌟🌟🌟🌟

“Tack Tomas för att jag fick ta del av din fantastiska berättelse. efter ca 20 koppar kaffe och en strålande fin dag på balkongen har jag nu begrundat, tänkt tusen tankar. Briljant läsning. I din berättelse finns många olika psykologiska tekniker o effekter som för mig är spännande🌟🌟🌟🌟🌟

“Läst ut boken nu..tårarna rinner och känner mig så arg och ledsen..denna bok berörde mig verkligen både själsligt och känslomässigt..så bra skrivet..går rätt in i hjärtat.🌟🌟🌟🌟🌟

“Fantastisk bok, vilka skildringar, magisk känsla och sedan väva in livets mening, passa mig perfekt.🌟🌟🌟🌟🌟

“Wow! På riktigt!? Inga problem!! Helt fantastiska böcker! Ha en trevlig sommar och sluta aldrig skriva.🌟🌟🌟🌟🌟

“Älskar böckerna 🌟🌟🌟🌟🌟

Igår läste jag klart den andra boken Max fängslad av dig, och det tog mig endast sex timmar att läsa ut den. Ännu en gång blev jag helt fängslad av hur du skriver och det du skriver. Älskar hur du blandar sex och snusk med djupa diskussioner hur man kan tänka kring hur man vill leva sitt liv. Att du skulle bli författare var helt rätt val, för det du skriver gör skillnad. Tack för en fantastisk läsning🌟🌟🌟🌟🌟!

Asså himmel har läst ut din bok max fängslad av dig. Jag helt tagen den väcker så mkt känslor inombords. Vad jag kämpa med varje dag asså jag älskar så mycket dina böcker allt du skriver😍 du är så grym och så fantastisk du är värdefull😍😀😀😀kram på dig🌟🌟🌟🌟🌟!

“Boken är slut… känner en tomhet och en tillfredsställelse samtidigt. Och känner att det är jääääääättelångt till december. Jag har gråtit, skrattat, blivit kåt, funderat miljoner tankar.
Du och dina böcker kom in i mitt liv med helt perfekt tajming. Jag skiljde mig i december och håller nu på att hitta tillbaka till den jag på nåt sätt förlorade genom åren. Tack för alla dina ord… Du har satt spår som jag föralltid tar med mig. Många insikter och otroligt starkt hopp 💗 den absokut varmaste kramen till dig Tomas. Ser fram emot att möta Max igen i december.🌟🌟🌟🌟🌟!”

Psst… Visste du att erotisk litteratur ökar sexlust, upphetsning, tillfredställelse, ger dig bättre orgasmer, lindrar smärta och får dig att må bättre?

En studie visade att nästan en tredjedel av kvinnor i åldrarna 18 till 59 lider av ett förlorat intresse för sex.

Brist på sexuellt intresse och lust är tydligen ett vanligt klagomål på läkarmottagningen.

Samtidigt som sexuell tillfredställelse är fundamental för din hälsa och ditt välmående.

En annan studie har visat att om du läser erotisk litteratur ökar det sexlust, upphetsning, tillfredställelse, ger dig bättre orgasmer, lindrar smärta och får dig att må bättre?Vem är Tomas?
Tomas Öberg

Vem är Tomas?
En person som är intresserad av utveckling fortsätter att utvecklas. Därför kan jag inte säga “den här är jag” eftersom jag ändras. Något som inte ändrats på flera år är några egenskaper jag ser upp till. Dessa egenskaper är ambition, vara kapabel, agera, lösningsfokuserad, ödmjuk, självdistans, möjligheten att se saker ut ett positivt perspektiv, öppensinnad, kreativ, ärlighet och möjligheten att inspirera människor.

Varför skrev du Max böckerna?
Det började först som en kort berättelse om mitt liv.  När jag förstod att det fanns intresse fortsatte jag att skriva den.

Hur många har läst Max böckerna?
Max böckerna har sålt över femtusen exemplar

Hur många delar finns det?
Det finns tre delar, Max och Horan är del 1, Max fängslad av dig del 2 och sedan Max och Horan 3. ( Kommer även en del fyra och fem)

synts i bla

Media

.

11 GODA anledningar att beställa NU

1. Erotisk litteratur ökar sexuell lust, upphetsning, tillfredställelse, ger dig bättre orgasmer, lindrar smärta och får dig att må bättre!

2. Pengarna tillbaka garanti – Om du inte är nöjd har du pengarna garanti i 30 dagar

3. Du får boken direkt till dörren (värde 69kr)

4. Du får ett tryckt exemplar (värde 189kr)

5. Du får e-boken (värde 89kr)

6.  Ljudboken är inkluderad (värde 149kr)

7. Tusentals har redan köp och läst Max serien

8. Om du är intresserad av en erotisk, psykologisk, filosofisk och eggande läsning är det boken för dig!

9. Du får en rabattkod på 25% som gäller alla dina framtida köp

10. Du får tillgång till videon “Jag svara på läsarnas frågor om Max serien”

11. Om du gillade del ett kommer du älska del två