Jag kände av dig i lägenheten

Jag kände av dig i lägenheten

Jag gick in i lägenhet där vi bodde idag just för att plocka ur mina sista saker.
En lägenhet som var nystädad från golv till tak, helt tom på möbler och alla spår av oss var borta.

”Lägenheten var tom, endå full”

Jag klev in i hallen samtidigt som jag kände hur klumpen i magen började växa,  jag visste att sorgen var på väg.
All smärta jag känt från hur det slutade sköldje över mig på en sekund och tårarna började rulla ner för mina kinder.  Jag lät de flöda precis som två vattenfall, alla fina minnen spelades upp framför mina ögon och det var så verkligt att jag nästa kunde ta på dem.
Jag ville ta på dem, men jag kunde inte.

När jag stod där inne i lägenheten kändes de som en kniv satt i hjärtat och någon vred om den samtidigt som tårarna forsade längs mina kinder, jag ville inte fly från det, de enda jag kunde göra var att fortsätta se mig runt och leva i det.
Jag såg alla gånger vi dansat i vardagsrummet, masserat varandra och bara suiti med tända ljus och tittat varandra djupt in i ögonen. Jag kände att de rev djupare in i bröstet och smärtan blev värre medans tårarna fortsatte.
När jag tittade in i  badrummet jag såg hur jag lyft upp dig på tvättmaskinen flertal gånger och satt på dig.

Det var mer än sex.
Jag har aldrig varit med om något liknande innan, sexet var helt fantastiskt + känslorna, passionen och medvetandet . De var som en spirituell återförening mellan oss.  Nu vet jag skillnad på sex och älska, tack.

”Jag kände av dig i lägenheten eller så kände jag av den delen du visade mig att jag skulle öppna och leva igenom, mitt  Hjärtat.”

Under den här perioden har jag aldrig känt så mycket i hela mitt liv,  innan jag träffade dig sket jag i känslor. Det var bara för fjollor och de kunde göra ont tänkte jag.

”Du visade att det kan kännas helt fantastiskt och det är jag evigt tacksam för”

”Du kommer alltid finnas på en speciell plats i mitt hjärta. Jag kommer känna av dig, eftersom jag känner mer med hjärtat för varje dag.”

Vi möter alla av en anledning, jag mötte dig för att du skulle visa mig att det är okej att släppa ner mitt svärt och min sköld. Istället ska jag visa och sprida kärlek samtidigt som min sköld sitter på ryggen och mitt svärd i slidan.

”Jag är en krigare och mitt kraftfullaste vapen är kärleken.”

Sagan om guden och gudinnan kommer leva vidare i min bok, men jag byter till en ny sida.
Jag behöver inte bära på det längre, det har varit en lång process av smärta och upprivningar.
Nu släpper jag iväg skeppet med alla skuldkänslor och sorg, tack för denna tiden jag behöver er inte mera.
Jag har hittat till mitt hjärta.