Filosofikurs – Ta Kontroll!

“Om du använder informationen i kursen regelbundet kommer det att främja ditt arbetsflöde, förbättra din sinnesstämning och ditt liv.”


Jag vill ge dig chansen att lära dig principer och tekniker du kan applicera i vardagen för att leva ett lyckligare liv, överkomma livets prövningar, svårigheter och få en förståelse för hur du blir en bättre människa.

I denna kurs får du tillgång till en mall och praktiska övningar du kan använda dig av och något att falla tillbaka på när du behöver rådgivning eller stöd.

Övningarna är inspirerat av Stoicismen som i grunden är väldigt simpel men inte lika lätt att leva. Det är något män och kvinnor använt genom historian för att lösa deras problem och nå deras individuella framgång.

Informationen i den här kursen är nedskrivet och praktiserat av slavar, poeter, kejsare, politiker, soldater och vanliga människor för att hjälpa deras vänner, familjers och anhängare.

Dem har använts av miljontals människor i tusentals år och går att implementera i verkliga livet. Anledningen varför de funkar är för att det är förankrade i livs erfarenhet och sunt förnuft.

Om du använder informationen i kursen regelbundet kommer det främja ditt arbetsflöde, förbättra din sinnesstämning och ditt liv.


Fördelar med kursen


  • Lära dig möta och övervinna motgångar på bästa sätt

  • Spara energi och fokus

  • Självbehärskning

  • Utmana och tygla din rädsla på effektivaste sätt

Vem är jag?

Kursledare för - hur du kan ta kontroll av ditt liv

En person som är intresserad av utveckling fortsätter att utvecklas. Därför kan jag inte säga “den här är jag” eftersom jag ändras. Något som inte ändrats på flera år är några egenskaper jag ser upp till. Dessa egenskaper är ambition, vara kapabel, agera, lösningsfokuserad, ödmjuk, självdistans, möjligheten att se saker ut ett positivt perspektiv, öppensinnad, kreativ, ärlighet och möjligheten att inspirera människor. En del säger att jag har förändrat deras liv med mina ord. Vissa har sagt att jag räddat dem.

medier jag synts iEn artikel ur Bärgslagsbladet som hette värsting blev bästingEn artikel ur Bärgslagsbladet som hette Tomas vände ett destruktiv livEn artikel ur mitt liv, hur jag vände en mörk periodEn artikel ur Bärgslagsbladet som hette hur jag vände mitt liv