Vill du lära dig bygga ett personligt varumärke genom text?

För dig som har intresse, passion, nyfikenhet och viljan att lära dig mer om personligt varumärke!

Jag har använt mitt personlig varumärke för att sälja böcker för över 1.6 miljon svenska kronor. Mitt personliga varumärke har hjälpt mig att skaffa mina första uppdrag som konsult. Och det har även varit nyckeln till min egen personliga utveckling.

Att vara fri

Vill du lära dig att mer om personligt varumärke? 

Vill du bygga ett? Eller fortsätta på ditt nuvarande?

Vill du lära dig göra ditt personlig varumärkes content enklare, tydligare, mer elegant och mer träffsäkert?

Vill du lära dig hur du bygger en mejllista? Hur du kan börja  samla mejladress till ditt personliga varumärke?

Att misslyckas med att bygga ett personligt varumärke gör det svårare att uppnå personliga och professionella mål. Utan ett starkt personligt varumärke kan du uppleva begränsat erkännande och synlighet, minskade möjligheter till karriäravancemang, missade nätverksmöjligheter, minskad intjäningspotential, brist på personlig och professionell utveckling och kapa din förmåga att “svänga” i en marknad som kontinuerligt ändras.

Berättelse

Tomas-oberg.se föddes i mörkret

Efter det känts som om att jag fått min dröm krossad och förlorat personen som jag trodde var min livspartner kände jag mig…. Totalt förlorad och lika trasig som en spegel, som blivit slängd från tolfte våningen, rätt ned i asfalten. Vad som varit spegeln som låg sönderslagen i tusen små bitar var som mig, på insidan.

Denna “trasighet” var inget jag ville visa och jag ville inte gråta. Men jag grät mer än någonsin…Jag grät på insidan men ibland, i vissa stunder, när jag var själv, oftast på natten läckte dessa tårar ur mig.

Jag grät eftersom smärtan skar djupt, våldsamt och hänsynslöst. En smärta som berättade att det var mitt fel, att jag var ovärd, oälskad, att det aldrig skulle bli bra, att jag inte var värd att leva, att allt var förlorat och allt var mitt fel.

Smärtan brann djupt inom mig

En smärta som fick mig att agera mer impulsivt och självdestruktivt än normalt. Sanningen var att jag ville bara bli fri… Fri från mitt förflutna, smärtan och mig själv…En begär om att bli fri, som ledde mig till mörka tankar. Självmordsmörka tankar..

Jag såg mig själv kliva framför bussar, tåg, gå igenom isen, köra av broar, in i räcken och hoppa från höga höjder. Och vad jag kände av dessa syner var ro.. Döden viskade om att jag skulle få ro..

Trots att den största delen av mig led, var impulsiv och självdestruktiv var det en liten del av mig som ville något annat. Något annat som blev tomas-oberg.se

Efter nästan tre års fallande i mitt inre mörker, hade jag slagit i någon form av botten.

Jag var 28 år, sov i min Mazda 323, mina ”ägodelar” (som var en resväska med kläder) låg i en möglig barack. I denna period jobbade jag som lärling för 120kr/timmen. Och jag levde ett liv som jag hatade, som jag var fast i, som jag inte visste hur jag skulle ta mig ur. Jag var som förlorad i en bottenlös sorg, hopplöshet och offermentalitet. Självmord var något som viskat inom mig i nästan tre år och jag hade sett mig själv tagit mitt liv hundratals. Det var mitt förflutna som jagade mig.

”Livet” som jag levde just då, hade jag levt i två månader utan någon som helst plan. Ingen plan på vad jag skulle göra med mitt liv, vad jag ville, varför jag levde och hur jag skulle klara av att fortsätta att leva. Tills jag bestämde mig… Bestämde mig för att ta mitt liv.

Men istället för vad som skulle bli min sista stund, blev det som min första, min första på tre år. Jag valde livet istället för döden. Inte bara livet utan att försöka leva livet. Fokusera på framtiden istället för det förflutna. Att börja sträva efter självförverkligande istället för självförstörelse.

Självförverkligande där jag är kapten över mitt eget liv. Ett liv som är byggt och baserat kring en livsstil som jag vill leva. En livsstil som ger mig den frihet, som jag känner mig själv behöva. En som ger mig val. En som gör så att jag mår bra istället för dåligt. En som får mig att bli en bättre version av mig själv. En ”livsstil av frihet” där jag utvecklas, utmanas och hjälper andra. En livsstil som är baserad runt en verksamhet som gör den livsstilenmöjlig.

Tomas-oberg.se blev min självterapi
Om jag tittar tillbaka skapades Tomas-oberg.se som självterapi. En självterapi där jag försökte förstå mig själv, människor och världen bättre. Men även frigöra mig själv ifrån allt jag kände. Alla obearbetade känslor av hat, bitterhet, skam, ångest, ilska, skuld, frustration, sorg och förvirring. Från allt mitt hjärta burit och mitt ansikte dolt genom livet.

Tomas-oberg.se blev Tomas Öberg
Jag började resan med tomas-oberg.se för att jag kände mig “trasig”, “ovärdig”, “oälskad” och i de flesta stunder ogillade eller rättare sagt, jag hatade jag mig själv.

Idag lever jag in längre ur känslorna av att jag “känner mig trasig”, “att det är något fel på mig”, “att jag är ovärd” “att ingen älskar mig” “att jag är värdelös” “att jag kommer dö ensam” eller att “jag aldrig kommer att lyckas”, att jag är totalt misslyckad, att jag avskyr vad jag ser i spelen. Utan i de flesta stunderna trivs jag med mig själv. Men inget hade varit möjligt utan mitt skrivande.

 

Lösning

Bilder på statestik från min Facebook sida, mitt nyhetsbrev och prenumeranter

Erbjudande

 

Under 30 dagar hjälper jag dig med ditt personliga varumärke.

Här är några av de viktigaste fördelarna med att bygga ett personligt varumärke:

Ökad synlighet och trovärdighet: Att bygga ett personligt varumärke kan hjälpa dig att etablera dig som en auktoritet inom ditt område, och öka din synlighet och trovärdighet bland din målgrupp. Detta kan leda till fler möjligheter till karriärutveckling, partnerskap och samarbeten.

Förbättrade nätverksmöjligheter: Ett starkt personligt varumärke kan hjälpa dig att få kontakt med likasinnade individer, influencers och tankeledare i din bransch. Detta kan hjälpa dig att bygga ett starkt nätverk och öppna dörrar till nya möjligheter som kanske inte varit möjliga annars.

Större kontroll över din karriär: Genom att bygga ett personligt varumärke kan du skilja dig från andra i din bransch och positionera dig själv som en unik och värdefull tillgång för arbetsgivare och kunder. Detta kan ge dig större kontroll över din karriär och fler möjligheter att utöva dina passioner och intressen.

Ökad intjäningspotential: Ett starkt personligt varumärke kan leda till ökad efterfrågan på dina tjänster och göra det möjligt för dig att ta ut högre priser för ditt arbete. Detta kan resultera i större intjäningspotential och finansiell stabilitet.

Förbättrad personlig och professionell utveckling: Att bygga ett personligt varumärke kräver kontinuerligt lärande och självförbättring. Detta kan hjälpa dig att utveckla nya färdigheter, fördjupa din expertis och utöka din kunskap och förståelse för din bransch.

Personligt varumärke ger dig möjligheten att “svänga”
Om du bygger ett personligt varumärke har du möjligethen att “svänga” gentemot om du enbart fokuserar på en produkt/tjänst.  Fördelen med att kunna “svänga” är att bli anpassningsbar efter markanden.  Då det är markanden som bestämmer. 

Sammantaget kan bygga ett personligt varumärke erbjuda en rad fördelar som kan hjälpa dig att uppnå dina personliga och professionella mål. Genom att etablera dig som en unik och värdefull tillgång i din bransch kan du öka din synlighet, trovärdighet och intjäningspotential och skapa möjligheter för personlig och professionell tillväxt. Det får även dig att bli bättre på att “svänga” när det behövs.

CTA

Rulla till toppen