Bli medlem på sidan och vinn en gratis middag!

Om du någonsin gillat något av det jag skrivit, delat eller kommenterat.
Om du någonsin tänkt ”wow det här är helt fantastiskt!” om något jag skrivit.
Om du någonsin fått inspiration utav något jag skrivit och gjort en ändring i ditt liv.
Om du fått insikter som underlättat ditt liv från något jag skrivit.

Om något jag skrivit räddat dig från huvudvärk, en trasig relation, skilsmässa, en helt onödig argumentation eller kanske till och med döden. Om du kan relatera till någon av punkterna här ovan skulle jag vilja be dig om en tjänst. Något som skulle ta mig ett steg närmare min dröm. Något som skulle kunna få mig att göra mer utav det jag gör bäst, skriva och underhålla dig (förhoppningsvis). Men jag tror inte på att fråga utan att ge.

Bli medlem idag och få:

Onlinekurser och videobibliotek
Under 2018 och 2019 kommer jag att publicera ett flertal videos i Stoicismen (filosofi), Hur du skriver en bok, del 1. Hur du marknadsför en bok, del och
Hur jag tänker angående mina artiklar och hur du hittar din ”berättarröst”.

Oändlig tillgång till alla artiklar och mer utav mitt skrivande
Du kommer få tillgång till alla artiklar på sidan (vissa kan du inte läsa eller lyssna på om du inte är medlem). Du får tillgång till E-böckerna: En man, flera liv, Sluta oroa dig, och min kommande bok Max och Horan.

Ljudböcker och tillgång till hela ljudarkivet
Under 2018 och 2019 kommer jag läsa in En man, flera liv och Sluta oroa dig. Du får tillgång till Max och Horan, En man flera liv (inläst av Franz). Du kommer även kunna lyssna på alla inspelade artiklar. Både böckerna och artiklarna kan du lyssna på direkt på webben eller ladda ned.

Om du är medlem får du rabatterade priser på kommande böcker
Jag har inte bestämt mig än hur mycket rabatt, men runt 25–30 procent.

Du har även en chans att bli testläsare till kommande böcker
Medlemskapet ger dig en chans att få bli testläsare till kommande böcker som släpps 2019 (En är planerad).

Träffar och exklusiva event i framtiden
I framtiden ser jag mig själv anordna träffar för medlemmar. Det vore kul och häftigt att möta likasinnade människor och prata om livet, tankar och idéer. DU har även en chans att få biljetter till mina framtida föreläsningar till ett rabatterat pris.

Jag besvarar era/dina frågor en gång/månaden i en video
En gång varje månad besvarar jag era frågor.

Och en dag kommer jag bjuda en utav medlemmarna på middag!
Jag vet inte vart, när eller vem men det kan bli du!

Så om du läst något utav mina saker som hjälpt dig på något sätt, vill jag att du överväger att stötta mitt skrivande genom att prenumerera på sidan. Jag är min egen, jag har ingen annonsering på min sida. Jobbar inte för någon tidning, magasin eller har något förlag i ryggen. Jag har valt att ha det så. Ingen mellanperson som krånglar till det. Jag skriver och du läser eller lyssnar. Simpelt. Idag jobbar jag på ett vanligt jobb, det gör så att jag kan ställa mat på bordet och fortsätta skriva. En dröm jag har är att kunna leva på mitt egna.

Så skulle du vilja vara en helt underbar, fantastisk människa och ge mig möjligheten till att göra mer utav det jag gör bäst? Skriva och underhålla dig (förhoppningsvis). Då bör du bli medlem på min sida.

Hur det funkar

  1. Välj din betalningsplan Du väljer hur mycket du vill betala, du kan betala så lite som 43kr per månad eventuellt upp till 149kr per månad.
  2. Klicka på abonnera knappen för att komma vidare till betalningen där du kan välja att betala direkt med kort utan att registrera dig!
  3. Klart! Efter du betalt får du tillgång till hela sidan och allt kommande!
Betalningsalternativ

Vanliga frågor

Hur betalar jag?
Du betalar med kort direkt via PayPal. (Du behöver inget konto på PayPal för att göra en betalning).

Om jag gjort ett misstag eller beslutar mig för att jag inte vill stödja dig längre?
Du har ”30 dagars pengarna tillbaka garanti” efter betalningen är gjord. Jag skickar tillbaka pengarna tillsammans med några av mina tårar. Återbetalning sker endast om du kontaktar mig på tomas@tomas-oberg.se

Är det en återkommande betalning?
Ja, det dras månadsvis.Du kan avbryta ditt medlemskap när du vill och när du gör det har du tillgång till allt månaden ut.

Om jag vill hjälpa till med mer?
Om du vill stötta mig med en större summa per månad kan du välja det i menyn eller bli medlem flera gånger.

Kommer du ha några exklusiva möten med medlemmar?
I framtiden när jag kan leva på mitt eget hoppas jag kunna anordna små träffar runt om i Sverige.

Vart avslutar/hur avslutar jag mitt medlemskap?
Du kan säga upp det när du vill. Du gör det genom din profil eller om du inte hittar skicka ett mejl till mig tomas@tomas-oberg.se så hjälper jag dig.

Vad går pengarna till?
Det är inte gratis att driva en hemsida. Den kräver uppdatering, nya program, lagring, emejl service, säkerhet, domänkostnader och jag betalar även mina kära korrekturläsare som hjälper mig med texterna.