Ayahuasca, en återföreningen med min förlorade själAyahuasca, en återförening med min själ, ljudbok och ebok

Är du intresserad av Ayahuasca? Funderar du på att göra din egen resa?
Boken: Ayahuasca, en återföreningen med min förlorade själ är en gudie för Ayahuasca . I boken delar jag med mig av mina egen erfarenheter, vad man ska tänka på före, olika typer av blandningar, shamaner och hur du kan försäkra dig om att du är så ”säker” som möjligt när du gör det.

Läs ur: Ayahuasca, en återföreningen med min förlorade själ


Efter andra koppen Ayahuasca och vad som kändes som 100 år där jag reste genom tid, dimensioner, mörker, ljus, färger, mönster, känslor, minnen och visioner var det som om att jag gick in i en mörk kloak.

I kloaken cirkulerade demoner över mig, demoner som såg ut som skuggor. Dessa demoner tvingade sig in i min bröstkorg som spjut. Varje gång kändes det som att de rev upp alla känslomässiga ärr jag någonsin haft.

Alla stunder när jag blivit sviken, mobbad, utskrattad, hotad, slagen, känt mig hjälplös, övergiven, rädd och mått så dåligt att jag velat dö.

Alla gånger jag känt att mitt hjärta blivit krossat i bitar. Allt kände jag för varje gång dessa demoner tvingade sig igenom min bröstkorg, in i hjärtat, in i själen för att sedan flyga ut genom ryggen, göra en loop för att göra samma sak igen, igen och igen.

Mina ben fortsatte att röra sig framåt. Jag kunde inte göra något annat än att följa med. Sedan var jag tillbaka i min kropp igen. Jag såg hyddan, mig själv och hinken.

Smärtan var kvar inom mig och den fick mig att skrika och gråta. Smärtan inom mig eskalerade och jag såg att shamanen gav mig en ny hink.

Boken är en guide för Ayahuasca

Jag har skrivit ned egna erfarenheter blandat med fakta och praktiska råd.

I boken kommer du att kunna läsa om:

*Vad du ska tänka på innan och efter
*Hur du kan förbereda dig själv mentalt och fysiskt för ”resan”,
*Vem du ska dricka det med och inte
*Olika typer av ”shamaner”
*Saker att tänka på innan du bokar
*Säkerhet och faror
”Missbruksfrågan”
*Fördelar och nackdelar
*Egna erfarenheter